Τζολί-Πιτ: Μαζί σε μία σπάνια συνέντευξη για το γάμο τους και το πρόβλημα υγείας της Άντζι! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Τζολί-Πιτ: Μαζί σε μία σπάνια συνέντευξη για το γάμο τους και το πρόβλημα υγείας της Άντζι!

Τζολί-Πιτ: Μαζί σε μία σπάνια συνέντευξη για το γάμο τους και το πρόβλημα υγείας της Άντζι!Οι δημόσιες εμφανίσεις τους μπορεί να είναι συχνές, όταν το καλεί η περίσταση, να τους βλέπεις όμως μαζί σε κοινή τηλεοπτική συνέντευξη είναι μαγεία γιατί συμβαίνει σπάνια.
Αφορμή όμως για την κοινή  αυτή εμφάνιση της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ είναι η καινούρια ταινία τους By the sea στην οποία πρωταγωνιστούν και για την οποία κλήθηκαν να μιλήσουν στο αμερικάνικο  Today Show το οποίο θα βγει στον αέρα τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου...
Πέρα από τη συνέντευξη για την νέο τους κινηματογραφικό εγχείρημα η συζήτηση οδηγήθηκε και στα προσωπικά τους, το γάμο τους αλλά και την απόφαση της Αντζελίνας να υποβληθεί σε διλπή μαστεκτομή.
Η Τζολί με υπερηφάνεια και δέος μίλησε για τη στήριξη του Μπραντ στην περιπέτεια με την υγεία της: «Ήξερα καθόλη τη διάρκεια των εγχειρήσεων ότι ήταν στο πλάι μου και ότι δεν θα ένιωθα λιγότερο γυναίκα επειδή ο άντρας μου δεν θα το άφηνε ποτέ να συμβεί».
Ενώ ο Μπραντ Πιτ είπε για εκείνη την περίοδο συγκλονίζοντας για την αγάπη που έχει για την Αντζελίνα:
«Θα έκανα τα πάντα για να κρατήσω ενωμένη την οικογένεια»ενώ για την απόφασή της να προχωρήσει στις εγχειρήσεις δήλωσε:« Ήταν δικό της το φορτίο αυτό, χωρίς αμφιβολία. Ήταν μια τρομακτική απόφαση. Πολλά πράγματα θα μπορούσαν να πάνε στραβά ή να πάνε σε άλλη κατεύθυνση».
Στη νέα τους ταινία βέβαια η Τζολί και ο Πιτ παίζουν ένα ζευγάρι που ο γάμος τους βουλιάζει κι εξηγεί πως το απέδωσε, τη στιγμή που ο γάμος τους στη ζωή πηγαίνει τέλεια:
«Βασίζομαι στην κρίση του κοινού για το αν έπαιξα σωστά και αυτό διότι ο δικός μας γάμος είναι πολύ πολύ σταθερός και τέτοια ζητήματα είναι πολύ μακριά από μας»
Λιτά ντυμένοι, απλοί και χαμογελαστοί οι διασημότεροι σύζυγοι αποδεικνύουν, ότι είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά και τίποτα δεν μπορεί να σκιάσει το γάμο τους .
jolie-pitt
jolie-pitt2


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: