Υλικά
1) 500 γραμμάρια βύσσινο σιρόπι και μερικά κερασάκια χωρίς κουκούτσι
2) 300 ml πηκτή κρέμα
3) 2 κουταλάκια του γλυκού ρούμι
4) 350 γραμμάρια mousse σοκολάτα
5) 50 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα. Θέλουμε το ξύσμα της για γαρνίρισμα.
Προετοιμασία
1) Παίρνουμε το μίξερ κα χτυπάμε την κρέμα. Σταδιακά ρίχνουμε το ρούμι.
2) Όταν τα υλικά συνδυαστούν καλά σταματάμε.
3) Ξεκινάμε να σερβίρουμε. Μία στρώση κρέμα, μία στρώση Mousse σοκολάτα, μερικά κερασάκια χωρίς κουκούτσι, το σιρόπι μας και στην κορυφή πασπαλίζουμε με το ξύσμα από σοκολάτα!