Ξεπέρασε τον κίνδυνο μετά τον σοβαρό τραυματισμό της η μητέρα της Αλούπη- Το δημόσιο ευχαριστώ της | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Ξεπέρασε τον κίνδυνο μετά τον σοβαρό τραυματισμό της η μητέρα της Αλούπη- Το δημόσιο ευχαριστώ της

Ξεπέρασε τον κίνδυνο μετά τον σοβαρό τραυματισμό της η μητέρα της Αλούπη- Το δημόσιο ευχαριστώ της Δύσκολες ώρες πέρασε τις τελευταίες δυο εβδομάδες η Χριστίνα Αλούπη, αφού ο σοβαρός τραυματισμός της μητέρας της, τους κοψοχόλιασε όλους. 

Η μητέρα της παρουσιάστριας είχε ένα ατύχημα στο σπίτι, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου και παρέμεινε για δυο εβδομάδες στη Νευροχειρουργική Κλινική...


Τέλος καλά όλα καλά, το μεσημέρι της Δευτέρας πήραν εξιτήριο και η Χριστίνα Αλούπη μέσω του λογαριασμού της στο Instagram θέλησε να ευχαριστήσει τους υπεύθυνους για τη νοσηλεία και τη θεραπεία της αγαπημένης της μητέρας. 

Συγκεκριμένα έγραψε: «Ευχαριστώ τους γιατρούς και τις νοσηλεύτριες της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης για τις φροντίδες τους, χάρις στις οποίες η μητέρα μου ύστερα από 2 εβδομάδων νοσηλεία, ξεπέρασε σε μεγάλο βαθμό τον πολύ σοβαρό τραυματισμό της».



Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: