600 γρ. φιλέτο μπακαλιάρου σε κομμάτια
1 συσκευασία Μπρόκολο Μπάρμπα Στάθης
12 μεγάλα τοματίνια κομμένα στη μέση
4-5 κουταλιές σούπας Ντομάτα στον τρίφτη Μπάρμπα Στάθης
2 φέτες ψωμί μπαγιάτικο (μόνο την ψίχα, τριμμένη)
2-3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
1. Ζεματίζετε το μπρόκολο σε αλατισμένο νερό για 5 λεπτά και το στραγγίζετε. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200°C.
2. Ραντίζετε το ψάρι με το ελαιόλαδο και το πασπαλίζετε με αλατοπίπερο. Σε ένα μπολ αναμιγνύετε μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο με τα ψίχουλα του ψωμιού, τον μαϊντανό και λίγο αλατοπίπερο. Μεταφέρετε τις μερίδες του ψαριού σε ένα ταψί και σκορπίζετε γύρω-γύρω το μπρόκολο και τα τοματίνια. Περιχύνετε με την τομάτα στον τρίφτη και πασπαλίζετε με το μίγμα του ψωμιού που ετοιμάσατε.
3. Ψήνετε το ψάρι για 15-20 λεπτά και σερβίρετε το φαγητό ζεστό με λίγο φρέσκο μαϊντανό.