Πως είναι από κοντά η Αθηνά Ωνάση, ο Doda De Miranda και η Charlotte Casiraghi | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Πως είναι από κοντά η Αθηνά Ωνάση, ο Doda De Miranda και η Charlotte Casiraghi

Mετά από αρκετά χρόνια στη Βραζιλία, ήταν η δεύτερη χρονιά που το Longines Athina Onassis HorseShow, ένα εξαιρετικό ιππικό show jumping event με διεθνή απήχηση και κορυφαίους αναβάτες, διοργανώθηκε στη Γαλλία και το ελληνικό People βρέθηκε εκεί, ανάμεσα στους προσκεκλημένους της Longines, την κορυφαία ελβετική εταιρεία ωρολογοποιίας που στηρίζει τη διοργάνωση.

Ο τόπος συνάντησης φέτος ήταν o απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός των jet setters:
Η διάσημη παραλία Pampelonne στη χερσόνησο του Saint-Tropez, σε έναν εντυπωσιακό χώρο που στήθηκε ειδικά για την ιππική διοργάνωση παραθαλάσσια, πάνω στην αγαπημένη πλαζ των VIPs με την κοραλλένια, λευκή άμμο. 

Παρά την υψηλή θερμοκρασία, διαγωνιζόμενοι και κοινό απολαύσαμε με την ψυχή μας το θέαμα και μοιραστήκαμε την αγωνία των αναβατών να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

athina onasi people 105 (11)

Οι αγώνες, που έλαβαν χώρα από τις 4 έως τις 6 Ιουνίου, είχαν εξαιρετικές επιδόσεις και εκλεκτούς προσκεκλημένους. Οι VIPs έδωσαν ακόμα μεγαλύτερη λάμψη στην ιππική διοργάνωση, που χάρισε την ευκαιρία σε διακεκριμένους αναβάτες από κάθε γωνιά του πλανήτη να διαγωνιστούν στα CSI5* tests, αλλά και σε 65 ερασιτέχνες αναβάτες να διαγωνιστούν σε CSI2* tests. 

Πέρα από τον ίδιο τον Doda deMartinez και τη σύζυγό του, τη δική μας Αθηνά Ωνάση, που διαγωνίστηκαν και στο highlight της διοργάνωσης, το Longines Grand Prix, το απόγευμα του Σαββάτου, πολλά ηχηρά ονόματα του jet setβρέθηκαν εκεί: η υπέρκομψη (και κούκλα) Charlotte Casiraghi και ο σύντροφός της, ηθοποιός GadElmaleh, η Ηλέκτρα Νιάρχου, η Marta Ortega (ιδιοκτήτρια της εταιρείας-κολοσσού της μόδας Inditex, μεbrands όπως τα Zara, τα Oysho και τα Massimo Dutti), αλλά και η Jessica Springsteen, η οποία συμμετείχε και στο Grand Prix, ενώ ο πατέρας της, Bruce Springsteen, και η μητέρα της, Patti Scialfa, την καταχειροκρότησαν από τις θέσεις VIP της Longines.

Η κοινή εμφάνιση Casiraghi-Elmaleh, που ήταν πολύ τρυφεροί μεταξύ τους, ήταν και η περίτρανη απόδειξη ότι το ζευγάρι δεν χωρίζει όπως ισχυρίζονταν τα tabloids.

Η Αθηνά αγωνίστηκε, όπως πάντα, με τα χρώματα της Ελλάδας. Εντυπωσίασε με τις επιδόσεις της και καταχειροκροτήθηκε. Ήταν εξαιρετικά εντυπωσιακή με την ψιλόλιγνη κορμοστασιά της και πολύ πιο κοινωνική με τους θαμώνες του ιππικού event από ότι την παρουσιάζουν κατά καιρούς τα media.
athina onasi people 105 (7)
Εμπνευστής του 5 αστέρων ιππικού event, που αμέσως έγινε θεσμός, είναι ο Álvaro Affonso deMiranda Neto –γνωστός ως Doda De Miranda–, ο οποίος «ονόμασε» τη διοργάνωση προς τιμήν της συζύγου του, Αθηνάς Ωνάση

Λάτρεις και οι δύο της αγωνιστικής ιππασίας, πρωτογνωρίστηκαν μέσω του κοινού τους προπονητή, του διάσημου Nelson Pessoa.

To τριήμερο ιππικό υπερθέαμα κορυφώθηκε το Σάββατο το μεσημέρι, με το εντυπωσιακό LonginesGrand Prix, όπου συναντήθηκαν οι 36 καλύτεροι αναβάτες τουLongines Athina Onassis Horse Show. 

Οι επιδόσεις ήταν θεαματικές, η αγωνία μεγάλη και οι στιγμές που ξεσήκωσαν το κοινό αμέτρητες. Μεγάλος νικητής του Longines Grand Prix ήταν ο Γερμανός αναβάτης Marco Kutscher, ο οποίος ολοκλήρωσε τη θεαματική εμφάνισή του σε χρόνο μόλις 44,47 δευτερόλεπτα.


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: