Άγριο "καμάκι" ο πρίγκηπας Χάρι! Πως την έπεφτε σε νεαρή ηθοποιό! (φωτό) | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Άγριο "καμάκι" ο πρίγκηπας Χάρι! Πως την έπεφτε σε νεαρή ηθοποιό! (φωτό)

Φαίνεται όμως, ότι ο πρίγκιπας Χάρι, δεν μπορεί να αντισταθεί στις γοητευτικές παρουσίες, όταν του δίνεται η ευκαιρία να βρεθεί κοντά τους. 

Στις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, βλέπουμε τον 30χρονο πρίγκιπα, να φλερτάρει με την νεαρή ηθοποιό της βρετανικής σειράς «Doctor Who», Jenna Coleman...


 Συναντήθηκαν σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα πόλο, κάθισαν πολύ κοντά και σε κάποια στιγμή, ο πρίγκιπας Χάρι, άπλωσε το χέρι του στο γόνατό της Coleman. Ωστόσο φάνηκε, ότι ο ένας απολάμβανε την παρέα του άλλου. 


«Ο Χάρι πήρε από το χέρι την Jenna μακριά από το πλήθος. Κάθισαν μόνοι και συζήτησαν», αναφέρει πηγή στη Daily Mail. 

Ένας άλλος καλεσμένος φέρεται να δήλωσε: «Όλοι χόρευαν μέσα αλλά ο πρίγκιπας και η Τζένα κάθονταν μαζί με κάποιους άλλους. Ο Χάρι φαινόταν ότι ήθελε να της μιλήσει ιδιαιτέρως!».Πρόσφατα χωρισμένη είναι και η 29χρονη ηθοποιός Jenna Coleman. Διατηρούσε μακροχρόνια σχέση με τον 28χρονο Richard Madden, ηθοποιό του «Game Of Thrones», αλλά πριν από λίγους μήνες, το ζευγαρι αποφάσισε να χωρίσει. 


Ο χωρισμός της πάει πολύ, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι η Jenna πρόσφατα κατάταχτηκε στην 32η θέση με τις πιο ελκυστικές γυναίκες στον κόσμο.


Η Jenna όμως, δεν είναι η μοναδική γυναίκα που σκέφτεται ο πρίγκιπας Χάρι. Τέσσερις μέρες μετά την συνάντηση τους, στον φιλανθρωπικό αγώνα του πόλο, ο Χάρι πήγε στο θέατρο να δει την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί η πρώην σύντροφός του, Cressida Bonas. 

Ήταν μαζί για δύο χρόνια, αλλά πέρυσι την άνοιξη αποφάσισαν να χωρίσουν. Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, η Bonas δεν άντεξε το γεγονός ότι όλοι την αντιμετώπιζαν ως το κορίτσι του πρίγκιπα Χάρι και θέλησε να επικεντρωθεί στην καριέρα της. 


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: