Γιάννης Πλούταρχος: Αν ζούσα μια δεύτερη ζωή, τη Μαρία θα παντρευόµουν πάλι | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Γιάννης Πλούταρχος: Αν ζούσα μια δεύτερη ζωή, τη Μαρία θα παντρευόµουν πάλι

Γιάννης Πλούταρχος: Αν ζούσα μια δεύτερη ζωή, τη Μαρία θα παντρευόµουν πάλιΟ τραγουδιστής εξομολογείται πως κατάφερε η γυναίκα του να τον "αιχμαλωτίσει" για πάντα.
Ο Γιάννης Πλούταρχος φωτογραφήθηκε για το LIFE Magazine σε κόντρα ρόλο, αυτόν του κακού παιδιού και στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Πέτια Σαλυκυριάκη μίλησε, μεταξύ άλλων, για την οικογένειά του και τη γυναίκα του, που είναι η προτεραιότητα του σ' αυτή τη ζωή.
Τελικά ποιο είναι σκληρότερο ροκ, η µοναξιά ή µια επταµελής οικογένεια;
Το πιο σκληρό ροκ είναι να αντιµετωπίζεις τις καταστάσεις της ζωής µέσα από τις ανθρώπινες σχέσεις κι όχι µόνος σου. Ωραίο είναι να είσαι ελεύθερος, χωρίς ευθύνες, κι όπου φυσάει ο άνεµος, όµως η µαγκιά είναι να πορευτείς οµαδικά και όχι µοναχικά. 
Οι ανθρώπινες σχέσεις χτίζονται µε πολύ κόπο, δύσκολα και υποµονετικά. ∆εν είναι απλό ν’ αφιερώνεις τη ζωή σου σ’ έναν άνθρωπο. 
Να ζεις και να µεγαλώνεις µαζί του, να φέρνεις στον κόσµο παιδιά και να τους δίνεις τα σωστά πρότυπα για να γίνουν άνθρωποι πλούσιοι σε αγάπη και συναισθήµατα µε αξιοπρέπεια και εφόδια να πορευτούν.
Στις γέννες των παιδιών σας ήσασταν παρών;
Ναι, σε όλες και, µάρτυς µου ο Θεός, εκείνη τη στιγµή σεβάστηκα και αγάπησα ακόµα περισσότερο τη γυναίκα µου. 
Εκείνη τη στιγµή και όταν την είδα πώς φρόντιζε τον πατέρα µου λίγο πριν από το θάνατό του. Εκεί µε πήρε «αιχµάλωτο». Αν ζούσα µία δεύτερη ζωή, τη Μαρία θα παντρευόµουν πάλι και θα ήθελα πάλι να κάνω 5 παιδιά.
Μιλάτε µε µεγάλο θαυµασµό για τη γυναίκα σας…
Η Μαρία είναι σπουδαία γυναίκα, σπουδαία µάνα και σπουδαίος άνθρωπος. Έχει την απίστευτη ικανότητα να συνδυάζει τη φροντίδα των παιδιών µας, την αγάπη της για εµένα µε τη σηµαντικότερη δουλειά στον κόσµο. 
∆εν µ’ έχει κάνει ποτέ να αισθανθώ πως βάζει την οικογένειά µας σε δεύτερη µοίρα. Είναι τροµερά δύσκολο να είσαι µάνα, σύντροφός και παράλληλα να φέρνεις εις πέρας µε επιτυχία ό,τι κι αν καταπιαστείς.


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: