Καταθέτει εδώ και ώρες στην ΓΑΔΑ, η Βίκυ Σταμάτη (φωτό) | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Καταθέτει εδώ και ώρες στην ΓΑΔΑ, η Βίκυ Σταμάτη (φωτό)

Καταθέτει εδώ και ώρες στην ΓΑΔΑ, η Βίκυ Σταμάτη (φωτό)Συμπληρωματική κατάθεση δίνει από τις 6 το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας στη ΓΑΔΑ η Βίκυ Σταμάτη, σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zougla.gr, η Βίκυ Σταμάτη υπέβαλε αίτημα δια του συνηγόρου της για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση και, όπως ανέφερε ο κ. Ραγκούσης σε δηλώσεις του, η καταδικασμένη για την υπόθεση των «μιζών» από εξοπλιστικά προτίθεται να «κάνει αποκαλύψεις για πρόσωπα και πράγματα γύρω από την συγκεκριμένη υπόθεση»...

Όπως φαίνεται να ισχυρίζεται η πλευρά της κατηγορουμένης, επιθυμία της είναι οι «αποκαλύψεις» που προαναγγέλλει να γίνουν στους Εισαγγελείς Ισίδωρο Ντογιάκο και Γρηγόρη Πεπόνη «για λόγους εμπιστοσύνης» και όχι ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, όπως θα ήταν το νομικά ορθό, που δικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση των παράνομων αμοιβών του συζύγου της πρώην υπουργού και των συγκατηγορουμένων τους.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι αρμόδιες αρχές φέρονται επιφυλακτικές με τη στροφή 180 μοιρών που επιχειρεί η Βίκυ Σταμάτη, περιμένοντας να αξιολογήσουν τη σοβαρότητα των «όψιμων» αυτών αποκαλύψεων της.


Με δεδομένο, μάλιστα, πως από την πρώτη στιγμή θέλησε να κρατήσει αποκλειστικά και μόνο τον ρόλο της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου, λόγος για τον οποίο επέμενε πως βρίσκεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου χωρίς να έχει την παραμικρή άλλη εμπλοκή. 


Ωστόσο, η αλλαγή πλεύσης στην υπερασπιστική της τακτική,αμέσως μετά την απόρριψη της πέμπτης αίτησής της για αποφυλάκιση, δημιουργεί εύλογα ερωτήματα. 

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν πως πρόκειται απλά και μόνο για κίνηση εντυπωσιασμού και προσπάθεια να πέσουν πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας ενώ άλλοι θεωρούν πως πράγματι παίζει το «τελευταίο χαρτί της» ακόμη κι αν αυτό όχι μόνο ενοχοποιεί εκείνη αλλά και τον σύζυγό της, τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας ο οποίος δεν σταμάτησε ποτέ να μιλά για πολιτική σκευωρία σε βάρος του. 

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση εκ μέρους του Άκη Τσοχατζόπουλου...




Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: