Δούκισσα και Θεοδωρίδης πανέτοιμοι για το μεγάλο βήμα! Πότε παντρεύονται; | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Δούκισσα και Θεοδωρίδης πανέτοιμοι για το μεγάλο βήμα! Πότε παντρεύονται;

Δούκισσα και Θεοδωρίδης πανέτοιμοι για το μεγάλο βήμα! Πότε παντρεύονται;Είναι ερωτευμένοι και το δείχνουν. Τα κουφέτα... μύρισαν!
Ο κύβος ερρίφθη! Πρώτο το "YES!" σας είχε αποκαλύψει ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά ανάμεσα στη Δούκισσα Νομικού και στον Δημήτρη Θεοδωρίδη και ότι όλα συνηγορούν στην άποψη πως σύντομα θα φάμε κουφέτα. 

Τώρα σας αποκαλύπτουμε ότι το ζευγάρι έχει βρει ακόμη και την ημερομηνία του γάμου του...
Απλώς θέλουν να τακτοποιηθούν κάποιες λεπτομέρειες πριν δημοσιοποιήσουν την απόφασή τους.


Ήταν φανερή σε όλους όσοι τη γνωρίζουν καλά, ότι η Δούκισσα "πετάει" στον έβδομο ουρανό από τη μέρα που έγινε ζευγάρι με τον Δημήτρη. Το μοντέλο και παρουσιάστρια θεωρεί ότι βρήκε στο πρόσωπό του τον "πρίγκιπα" που ονειρευόταν και δηλώνει έτοιμη για να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της. 

"Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά" παραδέχτηκαν μπροστά στην κάμερα και ο Θέμος Αναστασιάδης και ο Βαγγέλης Περρής, οι δύο πιο στενοί συνεργάτες της στο "ΟΛΑ ΜΠΙΠ", δίνοντας το... στίγμα του μεγάλου έρωτα που ζει η Δούκισσα, ενώ κι εκείνη έπειτα απο καιρό παραδέχτηκε ότι είναι πολύ ευτυχισμένη.

Νότια ή Σπέτσες;

Η Νομικού και ο Θεοδωρίδης εκτός του ότι απολαμβάνουν τον έρωτά τους, διατηρούν και άριστες σχέσεις με τα... πεθερικά τους. 

Η Ελένη Κόκκαλη έχει γίνει πλέον φίλη με τη Δούκισσα ενώ και ο Δημήτρης γνώρισε τους γονείς της αγαπημένης του, Νίκο και Ούρσουλα. Στενοί φίλοι του ζευγαριού επιμένουν ότι το μόνο που απομένει είναι να οριστεί και η ημερομηνία γάμου.

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του "YES!" και αυτό έχει συμβεί, αν και το ζευγάρι ακόμη δεν έχει ανακοινώσει τίποτα, περιμένοντας πρώτα να τακτοποιηθούν κάποιες λεπτομέρειες που απομένουν. 

Ο γάμος θα γίνει το καλοκαίρι και μάλιστα δίπλα στη θάλασσα, αφού είναι γνωστό το πάθος που έχει με τη θάλασσα η Δούκισσα. 

Μάλιστα επειδή είναι μεγαλωμένη στα νότια προάστια, επιθυμεί ο γάμος να γίνει εκεί. Μοναδική περίπτωση να αλλάξει γνώμη είναι η έκπληξη από πλευράς του Δημήτρη.

 Μην πάει ο νους σας για γάμο στο εξωτερικό, αφού είναι γνωστό το πάθος τους για ταξίδια σε Ευρώπη και Αμερική, αλλά σε νησί και συγκεκριμένα στις Σπέτσες, αφού εκεί λέγεται ότι γνώρισε ο ένας τον άλλον.




Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: