Σακάκι: Το must have κομμάτι για την άνοιξη! Σου βρήκαμε τα καλύτερα | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Σακάκι: Το must have κομμάτι για την άνοιξη! Σου βρήκαμε τα καλύτερα

Σακάκι: Το must have κομμάτι για την άνοιξη! Σου βρήκαμε τα καλύτεραΈχει μπει για τα καλά ο Μάρτιος, αλλά ο καιρός συνεχίζει να έχει τα σκαμπανεβάσματά του. 
Τη μια μέρα ξεκινάς για τη δουλειά με ήλιο, την άλλη με κρύο, την τρίτη με βροχή. Αυτό φυσικά, σε δυσκολεύει και στις ενδυματολογικές επιλογές σου. 
Γι’ αυτό δεν έχεις παρά να επενδύσεις στο top κομμάτι της εποχής, που δεν είναι άλλο από τα σακάκια. 
Το ρούχο που ανακάλυψες κάποτε στη ντουλάπα της μαμάς σου και το απέρριψες χωρίς δεύτερη σκέψη, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει το αγαπημένο σου πανωφόρι...
Επιπλέον, είναι ιδανικό για τις μεταβατικές εποχές του χρόνου, το φθινόπωρο και την άνοιξη μιας και μπορείς να το φορέσεις μέσα από το παλτό σου τις πιο κρύες μέρες ή να το συνδυάσεις με πουκάμισο και πουλόβερ τις πιο ζεστές, αφήνοντας την καμπαρντίνα ή το parka σου στο σπίτι.
Ένα σακάκι φοριέται όλες τις ώρες της μέρας, ταιριάζει στα περισσότερα office looks ή σε μοντέρνα και σοφιστικέ layered σύνολα, ενώ αποτελεί δυνατή επιλογή για τις βραδινές εμφανίσεις σου.
Διάλεξε ένα μεσάτο σακάκι ή ένα oversized, με μία ή δύο σειρές κουμπιών, μονόχρωμο ή patterned και δημιούργησε τις πιο στιλάτες εμφανίσεις στο γραφείο ή στη βόλτα σου. Φυσικά, από τη ντουλάπα σου δεν πρέπει να λείπουν τα ουδέτερα, μαύρο, λευκό, γκρι, που αποτελούν κομμάτια-κλειδιά για πολλά outfits.
Εμείς βάλαμε στη λίστα μας τα καλύτερα και σου προτείνουμε να ρίξεις μια ματιά για να πάρεις ιδέες.


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: