Η Ελένη ανέλυσε τις απόψεις της περί αγάπης: «Θέλει συντροφικότητα» | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Η Ελένη ανέλυσε τις απόψεις της περί αγάπης: «Θέλει συντροφικότητα»

Η Ελένη ανέλυσε τις απόψεις της περί αγάπης: «Θέλει συντροφικότητα»Για την... αγάπη και την απόσταση μίλησαν η Ελένη Μενεγάκη και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, στην έναρξη της εκπομπής το μεσημέρι της Τετάρτης.
Ο στενός συνεργάτης της παρουσιάστριας σχολίασε τις «εμφανίσεις» της Άσης Μπήλιου, στην εκπομπή: «Η Άση παίρνει την ανάσα της από την εκπομπή, που έρχεται μέρα παρά μέρα». 
«Το ζηλεύεις αυτό κι εσύ, ε; Βέβαια εσύ δεν θα ήθελες να έρχεσαι μέρα παρά μέρα, αλλά κάθε δεκαπενθήμερο» του είπε η Ελένη Μενεγάκη, με τον ίδιο να απαντάει με χιούμορ πως θα προτιμούσε να πηγαίνει στην εκπομπή... «μήνα παρά μήνα»...
Τότε, η εγκυμονούσα Ελένη είπε: «Έτσι, όμως, δεν χτίζουμε συνήθεια, δεν χτίζουμε αγάπη, δεν χτίζουμε σχέση... Η απόσταση κρατάει το ερωτικό στοιχείο δυνατό, αλλά την αγάπη όχι. 
Η αγάπη θέλει καθημερινότητα, θέλει συντροφικότητα, θέλει να είμαστε μαζί... Να κρατιόμαστε χέρι χέρι, όταν ο ένας ή ο άλλος δεν είναι καλά, ή και όταν είμαστε καλά ή όταν είμαστε και οι δύο χάλια.... Αυτό είναι η αγάπη, Θοδωρή μου».



Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: