PHOTOS: Κύκνος αποκοιμήθηκε σε λίμνη και πάγωσε το ράμφος του! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

PHOTOS: Κύκνος αποκοιμήθηκε σε λίμνη και πάγωσε το ράμφος του!

PHOTOS: Κύκνος αποκοιμήθηκε σε λίμνη και πάγωσε το ράμφος του! Αν έχεις τύχη διάβαινε που λένε… Ε, ο συγκεκριμένος κύκνος δεν είχε και φαίνεται πως ένας απλό υπνάκος του κόστισε την ηρεμία του για πολλές πολλές ώρες.
Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Κίνα, όταν ένα ζευγάρι που πηγαίνει συχνά και ταΐζει τις πάπιες εντόπισε τον κύκνο σε αυτήν την κατάσταση. 
Το άτυχο ζώο κοιμήθηκε με βρεγμένο ράμφος στο ποτάμι και όταν ξύπνησε το περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Το ράμφος του είχε καλυφθεί από μια χοντρή στρώση πάγου και ήταν πλήρως ακινητοποιημένο...
Χρειάστηκε η άμεση επέμβαση του κόσμου για τον «απεγκλωβισμό» του, καθώς ο πάγος λόγω της τρομερά χαμηλής θερμοκρασίας θα έπαιρνε μέρες να λιώσει και το ζώο θα ήταν αναγκασμένο να μείνει νηστικό και χωρίς νερό μέχρι τότε.
Το ζευγάρι κάλεσε της αρχές και την «Προστασία της Πάπιας» και ο κύκνος μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ζεστό χώρο ώστε να λιώσει ο πάγος από το ράμφος του και να μπορέσει να φάει. Αμέσως μετά, γύρισε πίσω στο ποτάμι ανακουφισμένος και… πεινασμένος.
koolnews


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: