Στρος Καν: «Συμμετείχα σε όργια αλλά ήταν μόνο τέσσερα το χρόνο» | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Στρος Καν: «Συμμετείχα σε όργια αλλά ήταν μόνο τέσσερα το χρόνο»

Το μεσημέρι της Τρίτης ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα της απολογίας του Στρος Καν, ο οποίος κατηγορείται για εξώθηση επτά γυναικών σε πορνεία

Όπως σας γράψαμε χθες, o πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ ισχυρίστηκε ότι «Δεν διέπραξα ούτε έγκλημα, ούτε αδίκημα» και πως δεν γνώριζε πως στα «ροζ» πάρτι οι παρτενέρ του ήταν πόρνες...
Ο Στρος Καν είπε χθες ότι δεν γνώριζε τους διοργανωτές των πάρτι, Ρενέ Κοιφέρ και τον Ντομινίκ Αλντερβάιρελντ (γνωστό ως "Ντοντό ο Νταβατζής") και παραδέχτηκε ότι συμμετείχε σε όργια, αλλά ήταν «μόνο τέσσερα το χρόνο», δηλαδή συνολικά 12 την περίοδο 2009-2011.

«Νιώθω αποτροπιασμό για την πρακτική που συνιστά να χρησιμοποιούνται ιερόδουλες» τόνισε ενώπιον του δικαστηρίου της Λιλ στη Γαλλία και πρόσθεσε: «Αυτό δε με ικανοποιεί, διότι μου αρέσει αυτό που συνιστά ένα πάρτι από μόνο του».

Όταν ερωτήθηκε για το πώς ορίζει ο ίδιος τα «ροζ» πάρτι, ο Στρος Καν απάντησε: «Επρόκειτο για βραδιές όπου ζευγάρια, μόνοι άνδρες ή μόνες γυναίκες συναντιούνταν για την ευχαρίστηση της ερωτικής συνεύρεσης, όχι για συναισθηματικούς λόγους. 

Δεν θεωρώ τον εαυτό μου διοργανωτή των συγκεντρώσεων αυτών» και πρόσθεσε«Όλος ο κόσμος έχει δικαίωμα στο να έχει προσωπική ζωή».

Πάντως, αν ο Στρος Καν κριθεί ένοχος, τότε μπορεί  να του επιβληθούν έως και δέκα χρόνια φυλάκισης αλλά και πρόστιμο αξίας 1,5 εκατομμυρίων ευρώ. Σημειώνεται πως η απολογία του αναμένεται να διαρκέσει τρεις ημέρες. 


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: