Δείτε την αποκαλυπτική συνέντευξη και φωτογράφηση της Ελένη Μενεγάκη από το 1996! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Δείτε την αποκαλυπτική συνέντευξη και φωτογράφηση της Ελένη Μενεγάκη από το 1996!


Δείτε την αποκαλυπτική συνέντευξη και φωτογράφηση της Ελένη Μενεγάκη από το 1996! Γυρίζουμε τον χρόνο πίσω 17 ολόκληρα χρόνια τότε που η Ελένη Μενεγάκη μιλούσε για το πρώτο διαζύγιό της, τα λεφτά που βγάζει από την τηλεόραση και δήλωνε την ηλικία της..

1996 τεύχος Δεκεμβρίου στο περιοδικό Nitro, που φιλοξενεί το tvshow, η παρουσιάστρια 27 ετών τότε δήλωνε για τον πρώτο της γάμο: «Ερωτεύτηκα τον Σταύρο στα 17.....

Παντρεύτηκα στα 19 και χώρισα στα 20. Δεν με ενδιαφέρει τι θα γίνει η ψυχή μου. Είναι πολύ πιο αθώα από όλες τις ψυχές που έχεις γνωρίσει τον τελευταίο χρόνο. Είμαι από τους ανθρώπους που μισούνται και λατρεύονται».

Τα πρώτα χρήματα που έβγαλε από τη Mega Banca, 1 εκατομμύριο δραχμές, τα έδωσε όπως λέει για να αγοράσει ένα σετ κοσμήματα ενώ για την Βέφα Αλεξιάδου δήλωνε τότε:
«Η μαγείρισσα που έχουμε στην εκπομπή, η κυρία Βέφα, έχει πιο μεγάλο μπριγιάν από μένα. Και το βάζει μέσα στα ζυμάρια».


Όσο για την τηλεόραση έλεγε: «Όλοι στην τηλεόραση το παίζουν μιζέρια. Ψέματα! Όλοι βγάζουμε λεφτά στην τηλεόραση και πρώτα απ΄ όλα τα κανάλια καλώς ή κακώς. Γιατί να το κρύψω; Μήπως άλλωστε, θα κάνω αυτή τη δουλειά σε όλη μου ζωή;»


kamikaze




Σου άρεσε;

Σχολίασε