Στιλάτη και μοντέρνα με το πιο φαρδύ πουλόβερ σου! Κι όμως γίνεται! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Στιλάτη και μοντέρνα με το πιο φαρδύ πουλόβερ σου! Κι όμως γίνεται!

Στιλάτη και μοντέρνα με το πιο φαρδύ πουλόβερ σου! Κι όμως γίνεταιΧιονίζει, έχει παγωνιά και το μόνο που σου φαίνεται αρκετά ζεστό για να φορέσεις και να βγεις έξω από το σπίτι είναι η ρόμπα σου ή το μάλλινο κουβερτάκι που ακουμπάς στους ώμους σου, όταν κάθεσαι στον καναπέ. 
Επειδή όμως αυτό ταιριάζει μόνο με τις πιτζάμες σου και δύσκολα μπορείς να το συνδυάσεις με το αγαπημένο τζιν σου ή το υφασμάτινο καρό παντελόνι σου, μάλλον πρέπει να ανακαλύψεις το τέλειο oversized πουλόβερ που θα δώσει στιλ στις καθημερινές εμφανίσεις σου...

Ένα φαρδύ μάλλινο πουλόβερ είναι ιδανικό για το κρύο και μπορεί να συνδυαστεί με πολλά κομμάτια της ντουλάπας σου. Φόρεσέ το με πουκάμισο, δερμάτινο παντελόνι ή κολάν και την κάπα σου, πάνω από φόρεμα ή ένα μακρυμάνικο t-shirt ή συνδύασέ το με midi pencil φούστα και ένα ζεστό παλτό. 
Αν πάλι προτιμάς την πιο θηλυκή και sexy εκδοχή του, μπορείς να το φορέσεις σαν φόρεμα με ψηλές μπότες ή μαύρο οπάκ καλσόν. Σε αυτή την περίπτωση διάλεξε ένα πιο φαρδύ καιαρκετά πιο μακρύ πουλόβερ.
Πάρε ιδέες από τις top street εμφανίσεις με oversized πουλόβερ και ανακάλυψε ποια θα δοκιμάσεις αύριο στη βόλτα σου ή στο γραφείο.



Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: