Η Αθηναΐς Νέγκα στάθηκε απέναντι από τον Λιάγκα στο Πρωινό και του την είπε | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Η Αθηναΐς Νέγκα στάθηκε απέναντι από τον Λιάγκα στο Πρωινό και του την είπε

Η Αθηναΐς Νέγκα στάθηκε απέναντι από τον Λιάγκα στο Πρωινό και του την είπε«Δηλαδή αυτό που κάνατε εσείς με το gossip τόσα χρόνια, που έκανα ένα έτσι να μη σας βλέπω μερικές φορές. Δηλαδή εσείς μου φαινόσασταν πάρα πολύ επιθετικοί. Ήταν χοντρό μερικές φορές.»
Το να πηγαίνεις σε μια εκπομπή καλεσμένη για να πεις διάφορα πράγματα για την οπτική που έχεις στην ζωή σου και την φιλοσοφία σου και τελικά να καταλήγεις να τα χώνεις με το γάντι στους παρουσιαστές είναι κάπως...
Είναι ακόμα πιο κάπως όταν τους λες ότι είναι επιθετικοί, ενώ εσύ δεν είσαι. Γιατί εκείνη ακριβώς την στιγμή γίνεται επιθετική. Για ποια λέμε; Για την Αθηναΐδα Νέγκα που δεν μάσησε ιδιαίτερα τα λόγια της ούτε προσπάθησε να τα καλλωπίσει απέναντι στον Λιάγκα και την Σκορδά.
Όταν την ρώτησαν για την επιθετική εικόνα που έχει, η ραδιοφωνική παραγωγός και συγγραφέας απάντησε: «Δεν εκτιμώ πάρα πολύ τους δημοσιογράφους. Υπάρχει μια παρεξήγηση ότι εγώ είμαι ξινή; Δε νομίζω ότι βγαίνω από τη βολή μου για να επιτεθώ σε κανέναν άνθρωπο. 
Δηλαδή αυτό που κάνατε εσείς με το gossip τόσα χρόνια, που έκανα ένα έτσι να μη σας βλέπω μερικές φορές. Δηλαδή εσείς μου φαινόσασταν πάρα πολύ επιθετικοί. Ήταν χοντρό μερικές φορές. Προφανώς το gossip σας ενδιαφέρει λίγο για να μπορείτε να το κάνετε. Αλλά αυτό εμένα μου φαινότανε επιθετικό. 
Μου φαινότανε...Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί το κάνετε. Ότι ο Λιάγκας μια μέρα μπορεί να το κάνει πλάκα ή μπορεί να το κάνει σοβαρά, το να περιλάβει κάποιον και να τον ξετινάξει, εμένα μου φαίνεται επιθετικό. 
Σε ακούω με τη Μανωλίδου στο ραδιόφωνο και μου έρχεται αν τη βοηθήσω, να την πάρω αγκαλιά. Είστε δύο αρκετά επιθετικοί άνθρωποι. Εγώ δεν είμαι στο τοπ επιθετικών ανθρώπων».  
Η απάντηση του Λιάγκα σε αυτό ήταν λακωνική και έλεγε περισσότερα απ΄όσα ακούγονταν. «Είσαι στο τοπ των αμυντικών...»

Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: