Αpres ski parties στην Αράχωβα: Mάθε που γίνονται φέτος τα καλύτερα! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Αpres ski parties στην Αράχωβα: Mάθε που γίνονται φέτος τα καλύτερα!

Αpres ski parties στην Αραχωβα: Mαθε που γινονται φετος τα καλυτερα!Με τόσα προσεγµένα café bars να καλύπτουν διαφορετικά γούστα, καταξιωµένους DJs και ψαγµένους barmen, το φηµισµένο après ski των Άλπεων αποκτά εδώ µια πιο παρεΐστικη και χαλαρή διάσταση, ενώ το bar hopping στα αγαπηµένα µας στέκια γίνεται επιβεβληµένη συνήθεια...

Άλλωστε, ως δεινοί σκιέρ που αντέχουµε το ξενύχτι, δίνουµε, µετά τις παγωµένες πίστες του χιονοδροµικού, ραντεβού στις καυτές... µπάρες! 
Ακολουθήστε µας και µάθετε όλα τα µυστικά της αραχωβίτικης διασκέδασης!
Ρεπορτάζ-κείμενο:  Τίτη Βελοπούλου, Φωτό: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ
 Πρώτη στάση στο Εµπορικό στο Λιβάδι µε τα «Apres Ski» parties του να γράφουν ιστορία. Μετά από µια απαιτητική µέρα στο βουνό, διατηρούµε τo... ski outfit και αφήνουµε το βιντεοθέτη Vj Dimitri Dim και τον Valeron (µουσικός παραγωγός δισκογραφικής Zero 10) να ανεβάσουν µε τους ρυθµούς τους τη θερµοκρασία στα ύψη! 
Πίσω από την µπάρα, για άλλη µια χρονιά, ο Γιάννης Λέφας, που µας κακοµαθαίνει µε τα αχνιστά ρακόµελα αλλά και σπέσιαλ gluhwein µε... µυστική συνταγή!
Γιάννης Λέφας, Εμπορικό
 Events-έκπληξη θα έχει φέτος και το Paramount, που επιστρέφει άκρως ανανεωµένο για τη φετινή χειµερινή σεζόν!
 Επιστροφή στην Αράχωβα και ξεκινάµε το... tour από το wine bar Isidora Gallery, το ιδανικό µέρος για ένα καλό ποτήρι κρασί.
 Μετά όλοι δίνουµε ραντεβού στην Πλατεία Λάκκα για ένα πρώτο ποτό. Για χαλαρές στιγµές επιλέγουµε το Bonjour, για mainstream ρυθµούς το Σατυρικόν, ενώ για τους fans των πιο ροκ/jazz ακουσµάτων οι ήχοι µάς οδηγούν στο Gospel.
 Είναι η ώρα που οι θαµώνες του Le Sapin τελειώνουν το δείπνο τους για να ξεκινήσουν µια βραδιά γεµάτη κέφι, ποτό και δυνατή µουσική! Πάµε να τους συναντήσουµε!
Le Sapin
 Ακριβώς απέναντι, στον Οίστρο by Aktida, τα καθιερωµένα πάρτι της Δηµίνας µας ξεσηκώνουν, ενώ οι... χαρτοπετσέτες πέφτουν βροχή! (Τip: Σάββατο βράδυ, αλλά και µεσηµέρι Κυριακής, µη χάσετε τα πάρτι «Απλά Ελληνικά»!)
Οίστρος
 Έχει έρθει η ώρα για ένα cocktail στο Sehre. Στο αγαπηµένο στέκι των χιονοδρόµων, ο Αυγέρης θα ετοιµάσει για εσάς πολύ ιδιαίτερες προτάσεις (ζητήστε αυτό µε το ρόδι) ανάλογα µε τα γευστικά σας γούστα! 
Σε µια πιο ανεπιτήδευτη ατµόσφαιρα ταξιδεύουµε συντροφιά µε τα deep house ακούσµατα του DJ Nenne!
Dj Nennes, Sehre
 Μust είναι το all time classic «Ε». Με fashionable κοινό, είναι το µέρος to see & to be seen. 
Aράζουµε στους άνετους καναπέδες για χάζι στην περαντζάδα, µέχρι να µεταφερθούµε γύρω από την µπάρα όπου γίνεται «παιχνίδι» µε σφηνάκια, την ώρα που οι Παναγιώτηδες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό!
Ο Παναγιώτης και ο Παναγιώτης! Ε
 Σταθερή αξία αποτελεί για πιο αργά το Cine Celena. Φέτος στα decks ο Σάκης ξεσηκώνει (µε έµφαση πιο αργά στα ελληνικά, παίζει και βινύλια) τη διάθεσή µας, η οποία απογειώνεται από τα εκρηκτικά cocktails των έµπειρων barmen! 
Στον µεγαλύτερο χώρο της Αράχωβας (αν ανοίξει και η πίσω σάλα), τα Σάββατα γίνεται το αδιαχώρητο!
Dj Σάκης, Cine Celena
 Οι νύχτες στην Ακουαρέλα έχουν, κλασικά, χρώµα... ελληνικό και ανεβασµένη διάθεση, µε τον DJ Τeo να ανεβάζει τους θαµώνες στα... τραπέζια! 
Στο πιο privé πάρτι του κοσµοπολίτικου προορισµού απολαµβάνουµε τα cocktails της Ντάνα και της Βίκυς και χορεύουµε στο άκουσµα αγαπηµένων ελληνικών επιτυχιών!
Ντάνα & Βίκυ, Ακουαρέλα
Dj Teo, Ακουαρέλα
 Ακόµα αντέχετε; Τότε όλοι µαζί πάµε στο Snow Me, στην Πλατεία Λάκκα! Το µοναδικό club δονείται µέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε mainstream dance ρυθµούς!
 Για το τέλος, και για όσους µετά από όλα αυτά ακόµα επιµένουν... ελληνικά, το Siento, κάτω από τα παλιά Καφενεία, καλά κρατεί για το τελευταίο σφηνάκι άλλης µιας µεγάλης νύχτας!

Who?
Δηµήτρης Δηµητριάδης
Από πέρσι έχει αναλάβει τη µουσική... ψυχαγωγία στο Eµπορικό Alt 1200, µε τα video clips του να µας ταξιδεύουν... Ο ίδιος παίζει µουσική από το 1986, έχει τεράστια συλλογή από βινύλια, ενώ τα τελευταία 5 χρόνια «παντρεύει» την ψηφιακή µουσική µε video clips. 
Με γκάµα από jazz, funk και latin µέχρι Balkan, Βollywood και Arabian, υπόσχεται ότι φέτος στο Εµπορικό θα ακούσουµε πράγµατα που δεν έχουµε ξανακούσει... Οι παλιοί θα θυµηθούν και οι λάτρεις της µουσικής θα συγκινηθούν...
Who?
Χριστίνα Σαγιά
«Κάθε χρόνο στην πραγµατικότητα στήνουµε ένα καινούριο µαγαζί. Νέο µενού, ανανεωµένη κάρτα µε house cocktails και η πιο ενηµερωµένη playing list», µας εξοµολογείται η Χριστίνα Σαγιά, η δεύτερη γενιά πίσω από το φηµισµένο bar restaurant Aκουαρέλα, λίγο πριν ανοίξει το µαγαζί. 
Νέα και δραστήρια, βάζει κι αυτή το δικό της λιθαράκι σε αυτό το επιτυχηµένο concept, που οφείλεται, κατά τη γνώµη της, στο δέσιµο της οµάδας και το σεβασµό των επιθυµιών του πελάτη. Όσο για την «ενέργεια», αυτή πιστεύει ότι όλοι στην Αράχωβα την αντλούν από το Μαντείο των Δελφών. 
Έχοντας τον πήχη πάντα ψηλά, νιώθει µεγάλη ευθύνη για τα δέκα αυτά χρόνια και υπόσχεται για τα επόµενα δέκα, νέες ιδέες, ανανέωση, δηµιουργικότητα και διαρκή εγρήγορση, για αυθεντική διασκέδαση που θα ξεπερνά κάθε φορά τις προσδοκίες των πιστών θαµώνων!
Who?
Αυγέρης Σεχρεµέλης
Ποιος είπε ότι τα cocktails είναι αποκλειστικά καλοκαιρινό... άθληµα; Από τις πίστες του snowboard, τώρα πίσω από την µπάρα του Sehre Café, ο Αυγέρης Σεχρεµέλης απαντάει µε µια µοναδική, εµπνευσµένη λίστα σε ξεχωριστά cocktails για το φετινό χειµώνα! 
Με δεκάδες βραβεία στην τροπαιοθήκη του ως Πανελληνιονίκης στο snowboard, παραµένει µετριόφρων, ταπεινός και αγαπητός σε όλους όσοι τον γνωρίσουν πραγµατικά, ενώ τελευταία του ενασχόληση -εκτός από το τένις, για να κρατιέται σε φόρµα καθ' όλη τη διάρκεια το χρόνου- είναι να πειραµατίζεται µε νέες συνταγές cocktails, που µοιράζεται µε τους φίλους του Sehre Cafe. 
Η λίστα φέτος έχει εµπλουτιστεί µε εµπνευσµένες προτάσεις, εκρηκτικούς συνδυασµούς, µε must αυτό µε το ρόδι! Δοκιµάστε το και θα µε θυµηθείτε!
Πηγή: Αράχωβα Magazine



Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: