«Επαυλη» σε ρόδες για τους Μπραντζελίνα | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

«Επαυλη» σε ρόδες για τους Μπραντζελίνα

Τα χαρακτηριστικά του τροχόσπιτου που διαθέτουν οι σταρ για να ξεκουράζονται στα διαλείμματα των γυρισμάτων τους είναι ενδεικτικά του status τους. 
Ετσι, λοιπόν, ο Μπραντ Πιτ των μεγάλων κασέ και των πολλών παιδιών δεν θα μπορούσε να στριμωχτεί σε μικρό χώρο.

Για την ακρίβεια, το τροχόσπιτό του είναι μια έπαυλη σε ρόδες, αφού διαθέτει τεράστιο καθιστικό, στο οποίο μπορούν να κινηθούν άνετα
και τα έξι παιδιά του, επαγγελματικών προδιαγραφών κουζίνα, αλλά και ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο, όπου οι ηθοποιός μπορεί να αναπαυτεί ξεχνώντας ότι βρίσκεται μακριά από το σπίτι του.
Οι χώροι του τροχόσπιτου («αγγίζει» τα 15 μέτρα σε μήκος και κοστίζει 1.000.000 δολάρια) εκτός από μεγάλοι, είναι ιδιαίτερα πολυτελείς, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο Celebrity Motor Homes.
Η μπροστινή πόρτα οδηγεί στην κουζίνα, η οποία έχει μεγάλο εντοιχισμένο ψυγείο, εστία, πλυντήριο πιάτων και εντυπωσιακούς πάγκους εργασίας για τα δεδομένα τροχόσπιτου. Δεν είναι τυχαίο ότι μόνο το κόστος για τη δημιουργία της κουζίνας ανήλθε σε 60.000 δολάρια!
Δερμάτινος καναπές
Ακριβώς δίπλα βρίσκεται το καθιστικό, που διαθέτει τραπέζι, τηλεόραση μεγάλων διαστάσεων με επίπεδη οθόνη και άνετο δερμάτινο καναπέ, στον οποίο μπορεί να χωρέσει ολόκληρη η οικογένεια Τζολί - Πιτ. 
Μια αναδιπλούμενη πόρτα οδηγεί στο ησυχαστήριο, όπου κυριαρχεί ένα βασιλικών διαστάσεων κρεβάτι και πάγκος με φωτισμό καμαρινιού, όπου ο σταρ μπορεί να τοποθετήσει τα απαραίτητα για την προετοιμασία του αντικείμενα και αξεσουάρ. 
Το λουτρό, δε, είναι αρκετά ευρύχωρο και η ντουσιέρα του μπορεί να χωρέσει δύο άτομα.
Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί ερωτεύτηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Mr and Mrs Smith» το 2005, οπότε έχουν εκτιμήσει από τότε τις ανέσεις σε τροχόσπιτα, γι' αυτό επέλεξαν να επενδύσουν σε αυτό το «μεγαθήριο».
Οι επενδύσεις του είναι όλες από ξύλο, οι πάγκοι είναι γρανιτένιοι, ενώ ακόμα και οι πετσέτες ταιριάζουν πάντα με τα χρώματα του μπάνιου. 
Με λίγα λόγια, τίποτα δεν είναι αφημένο στην τύχη. Σε αυτό το χεράκι του σίγουρα έχει βάλει ο ίδιος ο Πιτ, ο οποίος έχει μεγάλο πάθος με ό,τι σχετίζεται με την αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση. 


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: