Με νεοφερμένο μπασκετμπολίστα του ΠΑΟ ζευγάρι η Ελεονώρα Μελέτη; | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Με νεοφερμένο μπασκετμπολίστα του ΠΑΟ ζευγάρι η Ελεονώρα Μελέτη;

Με νεοφερμένο μπασκετμπολίστα του ΠΑΟ ζευγάρι η Ελεονώρα Μελέτη;Έτσι, όποιον αθλητή δουν δίπλα της κατευθείαν έχει σχέση μαζί του. Με τον ρυθμό που το πάνε τα παπαγαλάκια θα της φορτώσουν τη μισή Ελλάδα και θα την βγάλουν θηλυκό Τατσόπουλο.
Τι τραβάει κι η Ελεονώρα Μελέτη...; Επειδή εδώ και σχεδόν δύο χρόνια έχει πάψει να λέει το οτιδήποτε για τα προσωπικά της και θέλει να τα κρατάει για την πάρτη της - και είναι δικαίωμα της - έχει βρει μπελά, γιατί δεν τολμάει να σταθεί στο πλάι κάποιου άντρα, της τον χρεώνουν για σύντροφο. 
Πρώτα ήταν ο ποδοσφαιριστής Μπουχαλάκης, μετά ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, μέχρι πριν λίγες μέρες ο Βύρωνας Βασιλειάδης...Τελευταίος κρίκος στην αλυσίδα ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Εστεμπάν Μπατίστα...

Η Ελεονώρα έχει δηλώσει ότι ο χαρακτήρας της και τα μυαλά της κολλάνε περισσότερο σε μια αντρική παρέα γι΄αυτό εσχάτως έχει πολλούς φίλους άντρες. Επίσης είναι πολύ του αθλητισμού. 
Έτσι, όποιον αθλητή δουν δίπλα της κατευθείαν έχει σχέση μαζί του. Με τον ρυθμό που το πάνε τα παπαγαλάκια θα της φορτώσουν τη μισή Ελλάδα και θα την βγάλουν θηλυκό Τατσόπουλο.
batista
Η ίδια μιλώντας στο Peoplegreece.com ξεκαθάρισε την κατάσταση: «Γνωριστήκαμε την νέα χρονιά, σε κοινή παρέα, και έκτοτε έχουμε βρεθεί και πάλι με την ίδια παρέα άλλες δύο φορές. 
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάθε φορά που βγαίνω με παρέες που υπάρχουν ελεύθεροι συνοδοί θα πρέπει να προσδιορίζω τόσο την ταυτότητα τους, όσο και τον ρόλο τους στη ζωή μου, από τη στιγμή που ότι και να λέω, δεν κάνει τη διαφορά. Τρανό παράδειγμα η σχέση μου με τον Βύρωνα Βασιλειάδη. 
Αφού λοιπόν για τα περιοδικά είμαι σε σχέση με τον καλό μου φίλο, Βύρωνα, γιατί να χρεωθώ ακόμα έναν; Όλο αυτό που γίνεται είναι άδικο, γι αυτό και εγώ , έχω αποφασίσει δύο χρόνια τώρα να μην λέω ποτέ το παραμικρό για τα προσωπικά μου».
Η Ελεονώρα που είναι φανατική Παναθηναϊκός, πηγαίνει με την φίλη της Σαμάνθα Αποστολοπούλου που το blog της είναι για τους αθλητές της ομάδας, και έτυχε να γνωρίσει τον Ουρουγουανό και νεοφερμένο Εστεμπάν Μπατίστα και να βγουν άλλες δύο φορές μαζί. Όμως όπως λέει και η ίδια δεν υπάρχει κάτι άλλο.


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: