Τα κοπλιμέντα της Νικόλ Κίντμαν στον Τζίμι Φάλον και η απίστευτη αντίδρασή του! Δείτε το βίντεο | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Τα κοπλιμέντα της Νικόλ Κίντμαν στον Τζίμι Φάλον και η απίστευτη αντίδρασή του! Δείτε το βίντεο

Τα κοπλιμέντα της Νικόλ Κίντμαν στον Τζίμι Φάλον και η απίστευτη αντίδρασή του! Δείτε το βίντεοΗ Νικόλ Κίντμαν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Tonight Show» του Τζίμι Φάλον και μεταξύ άλλων η 47χρονη ηθοποιός του εξομολογήθηκε πως όταν τον είχε δει για πρώτη φορά, της άρεσε πολύ!
Οι δυο τους θυμήθηκαν οn air τι συνέβη όταν πρωτοσυναντήθηκαν. Αν και ο Τζίμι Φάλον δεν θυμόταν πολλά, η Κίντμαν του τα θύμισε όλα!...
Όλα ξεκίνησαν που λέτε πριν χρόνια, όταν ένας κοινός τους φίλος τους έφερε σε επαφή και έδωσαν ραντεβού οι τρεις τους, στο σπίτι της Νικόλ Κίντμαν, που τότε ήταν ελεύθερη και ωραία.
«Μου άρεσες! Θυμάμαι ότι ήρθες φορώντας ένα καπέλο του baseball και ήσουν ιδρωμένος. Δεν μιλούσες καθόλου, και μετά πήγες και έβαλες ένα video game! Ένιωσα πολύ άσχημα. Σκέφτηκα ότι μπορεί να είσαι gay!» του είπε η Κίντμαν με τον Φάλον να «χτυπιέται» που έχασε την ευκαιρία να κάνει δεσμό με την διάσημη ηθοποιό.




Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: