Εξαφάνισε «μπουτάκια» και κυτταρίτιδα με 5 ασκήσεις-κλειδιά | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Εξαφάνισε «μπουτάκια» και κυτταρίτιδα με 5 ασκήσεις-κλειδιά

Εξαφάνισε «μπουτάκια» και κυτταρίτιδα με 5 μόνο ασκήσεις-κλειδιάΚάθε γυναίκα που έχει…μπουτάκια, ξέρεις τι μαρτύριο είναι να προσπαθείς να αδυνατίσεις, και να χάνεις από παντού, εκτός από τη συγκεκριμένη «προβληματική» περιοχή. 
Είναι λες και τα μπούτια σου είναι η»οπισθοφυλακή» του λίπους! 
Τι εννοώ μ’ αυτό; Εννοώ πως όσο κι αν ξεφουσκώσεις κι αν χάσεις σε κοιλιά-χέρια-στηθος (ναι, δυστυχώς), ακόμη και το πρόσωπο, για κάποιο λόγο τα μπούτια σου αρνούνται πεισματικά να ακολουθήσουν...

Υπάρχουν αμέτρητες ασκήσεις που στοχεύουν στην καύση του λίπους των ποδιών και ιδιαίτερα των μηρών και των γοφών, όμως εμείς βρήκαμε τις ασκήσεις εκείνες που πραγματικά αν τις εφαρμόσεις συστηματικά στην καθημερινότητά σου μπορούν να εγγυηθούν… θαύματα!
1.Wall Squat:
Προσπάθησε να μείνεις στη θέση αυτή για τουλάχιστον 1 λεπτό. Για ακόμη πιο άμεσα αποτελέσματα τοποθέτησε μια μικρή μπάλα ή ένα αφράτο μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια σου και όση ώρα είσαι «καθιστή» κάνε πιέσεις προς τα μέσα
2.Plie (jump) squats:
Και τι δε θα δίναμε για πόδια λεπτά, μακριά και αψεγάδιαστα σαν αυτά των μπαλαρίνων. Το μυστικό τους; Τα… πλιέ! Εκτελώντας την άσκηση προσπάθησε να χαμηλώνεις όσο το δυνατόν περισσότερο κρατώντας τη πλάτη σου ίσια. Θες να το πας ένα βήμα παραπέρα; Δοκίμασε plie jump squats. Είναι η ίδια άσκηση, μόνο που στο ανέβασμα προσθέτεις ένα μικρό άλμα και προσγειώνεσαι στην ίδια θέση. Στόχευσε σε 3 σετ των 12 επαναλήψεων.
3.Lunges:
Είναι μια από τις καλύτερες ασκήσεις για τα πόδια και όχι άδικα. Αν θες να δεις γρηγορότερα αποτελέσματα στο σώμα σου, πρόσθεσε ένα βαράκι στο κάθε χέρι και εκτέλεσε την άσκηση κανονικά. Τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά και μάλιστα, πολύ σύντομα!
4.Jump squat:
Αύξησε τους καρδιακούς σου παλμούς και κάψε περιττό λίπος, θερμίδες και το κυριότερο, κυτταρίτιδα! Δώσε μόνο προσοχή στο να προσγειώνεσαι όσο πιο μαλακά μπορείς, κρατώντας τα γόνατά συ ελαφρώς λυγισμένα. Στόχευσε σε 2 σετ των 15 επαναλήψεων.
5.Τρέξιμο:
20 λεπτά τρέξιμο ή 40 λεπτά jogging καθημερινά πραγματικά μπορούν να μεταμορφώσουν το σώμα σου και μάλιστα αρμονικά. Είναι μια άσκηση που μπορείς να κάνεις είτε στο διάδρομο του γυμναστηρίου, είτε έξω στο πάρκο της γειτονιάς σου η οποία μόλις ξεπεράσεις τις πρώτες σου αναστολές θα γίνει ο αγαπημένος σου σύντροφος τόσο στη χαλάρωση (του μυαλού) όσο και το αδυνάτισμα. Δοκίμασέ το και δεν θα χάσεις!


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: