Τι να φορέσεις στη βόλτα σου για shopping; | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Τι να φορέσεις στη βόλτα σου για shopping;

Τι να φορέσεις στη βόλτα σου για shopping;Θα σου πω την αλήθεια. Την τελευταία φορά που πήγα για ψώνια, το μετάνιωσα. 
Όχι γιατί δεν μου άρεσαν όσα είδα στα μαγαζιά, ούτε γιατί δεν είχα καλή παρέα. Κάθε άλλο. Το shopping παρέα με τις φίλες μου είναι ό,τι καλύτερο για ένα Σάββατο πρωί. 
Το βασικό μου θέμα ήταν το κρύο, η ζέστη, τα λάθος παπούτσια που φόρεσα, το μάλλινο παλτό που μου είχε προκαλέσει μία απίστευτη φαγούρα στα χέρια και φυσικά, η τσάντα μου που ήταν πολύ βαριά και άβολη.
Είμαι σίγουρη πως μπορεί να μη σου είχε περάσει από το μυαλό μέχρι τώρα, αλλά θα σου πω τι ισχύει...
 Υπάρχει ειδικό outfit, πιο πρακτικό, άνετο και βολικό για τις φορές που βγαίνεις για ψώνια. Τα λάθος ρούχα σε καθυστερούν, σε ενοχλούν όλη την ώρα και σε κουράζουν τόσο πολύ, που σου φαίνεται γολγοθάς το να περιμένεις στην ουρά για το δοκιμαστήριο, αλλά και το να βγάζεις και να βάζεις ρούχα. 
Όλα αυτά πολλαπλασίασε τα επί πέντε όταν τα μαγαζιά ξεχειλίζουν από κόσμο, έχουν εκπτώσεις ή είναι περίοδος γιορτών και θα καταλάβεις ακριβώς τι εννοώ.
Πάρε, λοιπόν, χαρτί και μολύβι και σημείωσε όλα τα κομμάτια που θα γίνουν τα αγαπημένα σου κάθε φορά που βγαίνεις για ψώνια.
1. Υφασμάτινο παντελόνι με λάστιχο ή έστω ένα boyfriend τζιν.
Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από το να προσπαθείς απελπισμένα να βγάλεις το skinny τζιν σου για να δοκιμάσεις τα παντελόνια που διάλεξες. Γι’ αυτό διάλεξε ένα υφασμάτινο παντελόνι με φερμουάρ ή λάστιχο, ώστε να μην παιδεύεσαι με τα κουμπιά.
2. Οι μπαλαρίνες θα σου δώσουν τη λύση.
Ξέχασε τα μποτάκια ή τα αθλητικά με κορδόνια. Όση ώρα σου παίρνει να δοκιμάσεις τα ρούχα που διάλεξες, τόση ώρα θα σου πάρει να λύσεις και να δέσεις τα κορδόνια των παπουτσιών σου.
3. Προτίμησε ένα απλό, ευκολοφόρετο t-shirt.
Τα πουκάμισα, όπως και τα ζιβάγκο είναι άβολα, ενώ οι μεταξένιες μπλούζες θέλουν ειδική προσοχή την ώρα που τις βγάζεις και τις ξαναφοράς.
4. Τελευταίο αλλά πιο σημαντικό, το σωστό πανωφόρι.
Προτίμησε να φορέσεις μία καμπαρντίνα ή ένα jacket παρά ένα μάλλινο παλτό, που θα σε ζεσταίνει και θα σε δυσκολεύει.
Δοκίμασε όλα τα παραπάνω και σίγουρα την επόμενη φορά που θα πας για ψώνια με τις φίλες σου θα το ευχαριστηθείς και με το παραπάνω.


Σου άρεσε;

Σχολίασε