Σαμπρίνα- Καμαρίτης: Ο χωρισμός και το τρίτο πρόσωπο | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Σαμπρίνα- Καμαρίτης: Ο χωρισμός και το τρίτο πρόσωπο

Σαμπρίνα- Καμαρίτης: Ο χωρισμός και το τρίτο πρόσωποΗ Σαμπρίνα και ο Γιάννης Καμαρίτης ήταν ζευγάρι τα τελευταία τρία χρόνια.
Η γνωριμία τους έγινε όταν η τραγουδίστρια εμφανιζόταν σε νυχτερινό κέντρο του επιχειρηματία στο Μπουρνάζι. 
Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα όχι μόνο ερωτεύτηκαν, αλλά συγκατοίκησαν. 
Ο γιος της τραγουδίστριας κέρδισε αμέσως τον επιχειρηματία και αυτό ήταν κάτι που εκτίμησε η Σαμπρίνα και την έκανε να τον ερωτευτεί ακόμα περισσότερο...
Το τελευταίο διάστημα όμως η σχέση τους άρχισε να έχει εντάσεις, οι οποίες ήταν αποτέλεσμαζήλειας. Έπειτα, από συζήτηση και κοινή απόφαση, επέλεξαν να μείνουν χωριστά για λίγο διάστημα.
Η Σαμπρίνα προκειμένου να ξεχαστεί αφοσιώθηκε στον γιο και την δουλειά της. Σύμφωνα με το ciao, όσοι καιρό ήταν χώρια, ένα νέο πρόσωπο φαίνεται να μπήκε στην ζωή του Γιάννη Καμαρίτη. 
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Βάλια Κακούτη μπήκε στην ζωή του επιχειρηματία, κάτι που έμαθε η τραγουδίστρια και δεν της άρεσε καθόλου, αφού πήρε την απόφαση να ρίξει οριστικά τους τίτλους τέλους. 
Το μοντέλο πλέον κάνει συχνές εμφανίσεις στα μαγαζιά του επιχειρηματία και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό. Βέβαια, ο επιχειρηματίας προσπάθησε να της εξηγήσει πως με την Βάλια Κακούτη δεν «τρέχει» τίποτα, αλλά ήταν πλέον αργά, η Σαμπρίνα είχε πάρει της αποφάσεις της.


Πηγή: http://www.gossip-tv.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε