Ο Αντώνης Βαρδής συνεχίζει να μας συγκινεί και μετά θάνατον | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Ο Αντώνης Βαρδής συνεχίζει να μας συγκινεί και μετά θάνατον

Ο Αντώνης Βαρδής συνεχίζει να μας συγκινεί και μετά θάνατονΟι κοντινοί του άνθρωποι εκπληρώνουν την επιθυμία του να συνεχιστεί το φιλανθρωπικό του έργο και οργανώνουν συσσίτιο τη μέρα του μνημοσύνου του.
Ο αξέχαστος δημιουργός πριν φύγει από τη ζωή ζήτησε από τους δικούς του ανθρώπους  να συνεχίσουν το φιλανθρωπικό του έργο, έτσι όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα προσφέρουν εθελοντική εργασία προκειμένου να βοηθήσουν συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη...
Την ερχόμενη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου με αφορμή το τρίμηνο μνημόσυνο, το μεσημέρι, στην πλατεία Μοναστηρακίου στην Αθήνα, θα τελεστούν τα «ψυχικά δώρα» από την οικογένεια του, τους φίλους του και τους συνεργάτες του. 
Εκείνη την ημέρα θα μαγειρέψουν για να προσφέρουν κρητικό γαμοπίλαφο με κοτόπουλο και για επιδόρπιο χαλβά σιμιγδαλένιο. Επίσης θα μοιραστούν και τρόφιμα όπως κρεμμύδια, ελαιόλαδο, κοτόπουλο και ρύζι.
Η ίδια πρωτοβουλία θα συμβεί και για το εξάμηνο μνημόσυνο του αξέχαστου δημιουργού τηΔευτέρα 2 Μαρτίου 2015 στις 2 το μεσημέρι και πάλι στην πλατεία Μοναστηρακίου. 
Τότε ως γεύμα θα έχει ετοιμαστεί κοτόπουλο με κριθαράκι και για επιδόρπιο χαλβάς σιμιγδαλένιος. Επίσης τότε θα μοιραστούν κρεμμύδια, ελαιόλαδο, πελτές ντομάτας, συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας , κοτόπουλο , και κριθαράκι. 
Το ίδιο βράδυ στην οδό Πλαταιών 55 και Παραμυθίας στο Μεταξουργείο θα γίνει συγκέντρωση με τελικό προορισμό το λιμάνι του Πειραιά όπου θα μοιραστούν μπουφάν, πουλόβερ, κουβέρτες και κάλτσες σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.



Σου άρεσε;

Σχολίασε