Η νέα επαγγελματική στέγη της Σάσας Σταμάτη και η φιλία του Ρουβά που χάλασε | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Η νέα επαγγελματική στέγη της Σάσας Σταμάτη και η φιλία του Ρουβά που χάλασε

Η νέα επαγγελματική στέγη της Σάσας Σταμάτη και η φιλία του Ρουβά που χάλασεΣτα τέλη της περασμένης βδομάδας είχε γίνει γνωστό ότι η Σάσα Σταμάτη και η στήλη της στην εφημερίδα Espresso σταματούν και η γνωστή πανελίστρια και δημοσιογράφος αναζητούσε την επόμενη επαγγελματική της στέγη ως προς τα έντυπα. 
Έτσι, αυτή την εβδομάδα την βλέπουμε να εγκαινιάζει τη στήλη της στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και να αποκαλύπτει για τη φιλία του Σάκη Ρουβά που έληξε, τους λόγους που οδήγησαν σε αυτό.
Η Σάσα Σταμάτη στη στήλη της μιλάει για τη φιλία του Σάκη Ρουβά με τον Ηλία Κοκοτό, έναν από τους επιχειρηματίες του Elounda Peninsula...
Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2000 μέσω του Ηλία Ψινάκη, ταίριαξαν και παρέμειναν φίλοι ακόμα κι όταν ο Σάκης αυτονομήθηκε από τον τότε μάνατζερ του. 
Μετά από 15 περίπου χρόνια, ο Σάκης με τον Ηλία δεν είναι στα καλύτερα τους και όλα λέγεται πως ξεκίνησαν από την μη πρόσκληση του δεύτερου στη βάφτιση της Αριάδνης Ρουβά που τελέστηκε στα τέλη του Σεπτεμβρίου, με τον επιχειρηματία να στέλνει το δικό του μήνυμα από το Instagram για τις φιλίες των ανθρώπων εν γένει και ίσως για την περίπτωση τους.


Σου άρεσε;

Σχολίασε