Άβερτα τα 30αρια για Λιάγκα και Σκορδά που αφήνουν πολύ πίσω τον Μάρκο | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Άβερτα τα 30αρια για Λιάγκα και Σκορδά που αφήνουν πολύ πίσω τον Μάρκο

Άβερτα τα 30αρια για Λιάγκα και Σκορδά που αφήνουν πολύ πίσω τον ΜάρκοΕδώ συμπυκνώνεται όλη η προσπάθεια του Μάρκου που αραιά και που έχει μέρες που βρίσκεται κοντά. 

Συνήθως όμως και εδώ βρίσκεται πολύ πίσω και ο Νοέμβριος είναι αναντίρρητα ο μήνας του Γιώργου και της Φαίης.
Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά εδώ και αρκετές μέρες έχουν καταφέρει όχι μόνο να μην αφήνουν πρωτιά για πρωτιά στον Μάρκο, αλλά να τον κρατάνε και τόσο πίσω τους, ώστε για εκείνον άνοδος να είναι όταν πλησιάζει στις 5-7 μονάδες...
Το δίδυμο του ΑΝΤ1 έχει κάνει συνήθεια τα 30αρια, ενώ την ίδια στιγμή ο Μάρκος μένει με τα κοντά στα 22-23% ποσοστά του και θεωρείται υπέρβαση όταν πάει πάνω από 24-25.
Τα νούμερα της Παρασκευής δεν έδειξαν κάτι διαφορετικό από αυτό που περιγράφουμε. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έκαναν για άλλη μια φορά ένα 31,4% στο γενικό και το MEGA Με Μία κατάφερε να πάει στο 24,1%. 
Στο δυναμικό κοινό τα ποσοστά ήταν πιο κοντά με 26,7% για τους μεν και 24,7% για τους δε. Και σε αυτή την κατηγορία, στο 15-44 δηλαδή, συμπυκνώνεται όλη η προσπάθεια του Μάρκου που αραιά και που έχει μέρες που βρίσκεται κοντά ή περνάει για λίγο. 
Συνήθως όμως και εδώ βρίσκεται πολύ πίσω και ο Νοέμβριος είναι αναντίρρητα ο μήνας του Γιώργου και της Φαίης.


Σου άρεσε;

Σχολίασε