ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τι ήταν αυτό που προκάλεσε τον ΣΟΒΑΡΟ τραυματισμό του Μίκαελ Σουμάχερ;;; "Ξυπνά πολύ αργά" αποκάλυψε ο γιος του πιλότου!(PHOTOS) | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τι ήταν αυτό που προκάλεσε τον ΣΟΒΑΡΟ τραυματισμό του Μίκαελ Σουμάχερ;;; "Ξυπνά πολύ αργά" αποκάλυψε ο γιος του πιλότου!(PHOTOS)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τι ήταν αυτό που προκάλεσε τον ΣΟΒΑΡΟ τραυματισμό του Μίκαελ Σουμάχερ;;; Εχοντας επιστρέψει στο σπίτι του πλέον, πριν από μερικές εβδομάδες, ο Μίκαελ Σουμάχερ «ξυπνά πολύ αργά», μετά από το τρομακτικό ατύχημα που είχε κάνοντας σκι, κατά το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά.
Τα νέα για την αργή ανάρρωση του θρύλου της F1 τα δημοσιοποίησε ο 15χρονος γιος του, ο Μικ, οδηγός σε αγώνες αυτοκινήτου και ο ίδιος...
Μιλώντας στο Γάλλο δημοσιογράφο Ζαν Λουί Μονσέ, ο νεαρός Σουμάχερ δήλωσε ότι τα πράγματα προχωρούν «σε αργό ρυθμό, πάρα πολύ αργό», σε ό,τι αφορά την ανάρρωση του πατέρα του.
Ο «πιλότος» είναι στο σπίτι του, στην Ελβετία, όπου αναρρώνει σε ειδικά φτιαγμένο χώρο, για την αποκατάστασή του. Τη φροντίδα του έχουν αναλάβει 15 ειδικοί, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ξένων ΜΜΕ, ακόμη δεν μπορεί να κινηθεί ή να μιλήσει.
Ο ίδιος ο δημοσιογράφος ανέφερε, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Europe1, ότι η κάμερα που βρισκόταν στο κράνος που φορούσε ο Σουμάχερ ήταν υπεύθυνη για τις σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν κατά το ατύχημα.
Ο Μικ Σουμάχερ
Με τον πατέρα του, το 2010

iefimerida.grΣου άρεσε;

Σχολίασε