Η selfie του sexy Μπρούνο και τα άλλα υπέροχα κορμιά | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Η selfie του sexy Μπρούνο και τα άλλα υπέροχα κορμιά

Ο ήλιος καίει και τα... κορμιά, πατριώτη, ξεχύνονται στις παραλίες της Μυκόνου προκειμένου να αποκτήσουν σοκολατένιο χρώμα και να απαθανατιστούν από τους φωτογράφους που έχουν κάνει απόβαση στο κοσμικό νησί των Κυκλάδων. 
Τραγουδίστριες, μοντέλα, επιχειρηματίες και τηλεπερσόνες κάνουν άτυπο διαγωνισμό
μαγιό, ενώ δεν λείπουν και τα ερωτευμένα ζευγάρια που έχουν πάρει τη σχέση τους και πήγαν διακοπές για να την ανανεώσουν, να τη δροσίσουν και να την αναζωογονήσουν.
Αν και η νέα τηλεοπτική σεζόν θα τη βρει με δική της εκπομπή, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν αγχώνεται ιδιαίτερα για τις προετοιμασίες πίσω στην Αθήνα και συνεχίζει να απολαμβάνει τα μπάνια της. 
Ο φακός τη συνέλαβε στο Καλό Λιβάδι μαυρισμένη, φορώντας βεραμάν τουνίκ και ασορτί μαγιό. Από τις πιο σέξι παρουσίες στις πλαζ της Μυκόνου πάντως ήταν η fashion blogger Νεφέλη Γεωργαλά, η οποία -αν και με ολόσωμο μαγιό- κατάφερε να κόψει την ανάσα σε πολλά αρσενικά. 
Ομοίως και η τραγουδίστρια Ιωάννα Σεβοπούλου, που απέδειξε κι εκτός πίστας ότι διαθέτει μία από τις πιο καλλίγραμμες σιλουέτες.
Pin up girl η Ζέτα

Επεσε στην άμμο και άρχισε τα παιχνίδια η Ζέτα Θεοδωροπούλου, που επέλεξε vintage μπλε μαγιό, θυμίζοντας pin up girl. Στο Καλό Λιβάδι εθεάθη και ο Μάνος Γαβράς, παρέα με τον φίλο και συνάδελφό του Σωτήρη Σωτηρίου. 
Ο ηθοποιός απολαμβάνει τις διακοπές του προτού επιστρέψει στις ΗΠΑ και πέσει ξανά με τα μούτρα στη δουλειά. Ο Κώστας Πηλαδάκης παίζει με τους γιους του, τους οποίους έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, και η Ειρήνη Παπαδοπούλου τους φωτογραφίζει. 
Το ζευγάρι εξακολουθεί να βρίσκεται στη Μύκονο, όπως άλλωστε και οι... σχεδόν μόνιμοι κάτοικοί της Μαριλένα Παναγιωτοπούλου (με trendy, ξύλινα γυαλιά ηλίου) και ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Κοροξενίδης.
Selfie μέσα στη θάλασσα έβγαλαν ο Μπρούνο Τσιρίλο και η γυναίκα του και ηθοποιός Ελενα Ασημακοπούλου, υπό το βλέμμα της κορούλας τους Μαρίας - Ροζάρια. Τον δικό τους έρωτα απολαμβάνουν κάτω από τον καυτό κυκλαδίτικο ήλιο και η αρχιτέκτονας Σίσσυ Φειδά με τον αγαπημένο της Γιώργο Ανδρίτσο.



Σου άρεσε;

Σχολίασε