Δύο ξένοι η Μπιγιονσέ και ο Jay Z – Ζουν σε χωριστά δωμάτια | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Δύο ξένοι η Μπιγιονσέ και ο Jay Z – Ζουν σε χωριστά δωμάτια

Δύο ξένοι η Μπιγιονσέ και ο Jay Z – Ζουν σε χωριστά δωμάτια
Τον τελευταίο καιρό ολοένα και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Μπιγιονσέ και τον Jay Z να μην είναι πια ζευγάρι.

Τα τελευταία δημοσιεύματα ανέφεραν πως η Μπιγιονσέ έχει αγανακτήσει με τις απιστίες του συζύγου της, με τελευταία την σχέση του με την τραγουδίστρια Μίγια, η οποία τα διέψευσε όλα.

Και μπορεί η Μπιγιονσέ να αναρτά οικογενειακές φωτογραφίες από τις
διακοπές τους θέλοντας να δείξει πόσο ευτυχισμένη και ερωτευμένη είναι με τον σύζυγο της, αλλά νέα δημοσιεύματα θέλουν τους δυο τους να βρίσκονται ένα βήμα πριν το διαζύγιο.
Σύμφωνα με την «The New York Post», οι δύο καλλιτέχνες κοιμούνται πλέον σε χωριστές κρεβατοκάμαρες, ενώ δεν μένουν ούτε στο ίδιο ξενοδοχείο και φτάνουν χωριστά σε κάθε τους συναυλία, στο πλαίσιο της περιοδείας τους On The Run.
«Δεν μένουν μόνο σε διαφορετικά δωμάτια, αλλά έχουν κλείσει και ξεχωριστά ξενοδοχεία και φθάνουν χωριστά σε κάθε σόου», δήλωσε πηγή στην εφημερίδα και τόνισε πως ακόμη και η κοινή περιοδεία τους είναι έτοιμη να τιναχτεί στον αέρα, καθώς απομένουν ακόμη δύο προγραμματισμένες συναυλίες στο Σαν Φρανσίσκο την Τρίτη και την Τετάρτη και δύο τελευταίες στο Παρίσι στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου.
«Υπάρχουν δικηγόροι που έχουν πλέον τους ακολουθούν στην περιοδεία και όχι ως απλοί θεατές. Είναι εδώ για να τους βοηθήσουν να το διαχειριστούν όλο αυτό», κατέληξε η πηγή.




Σου άρεσε;

Σχολίασε