Ο Νίνο μιλάει ΠΡΩΤΗ φορά για τον ερχομό της κόρης του - Αποκαλύπτει ότι θα παίξει σε ταινία αλλά και σε σήριαλ | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Ο Νίνο μιλάει ΠΡΩΤΗ φορά για τον ερχομό της κόρης του - Αποκαλύπτει ότι θα παίξει σε ταινία αλλά και σε σήριαλ

Ο Νίνο μιλάει ΠΡΩΤΗ φορά για τον ερχομό της κόρης του - Αποκαλύπτει ότι θα παίξει σε ταινία αλλά και σε σήριαλΛίγο πριν φύγει για τον επόμενο σταθμό της περιοδείας του, τη Λευκάδα, ο Νίνο βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή του «89,8 Δρόμος fm» με τον Άκη Αναστασιάδη και την Ελένη Καρποντίνη.
Ο τραγουδιστής που έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς, μίλησε για τον ερχομό της κόρης του. «Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα. Είναι μαγικό.
Σου δίνει τεράστια δύναμη ένα τέτοιο γεγονός. Γενικότερα τα παιδιά είναι πολύ ωραία. 
Σου δίνουν μεγάλη έμπνευση και πολύ δύναμη» ανέφερε και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να είσαι γονιός. Τα παιδιά είναι κάτι που έχω πολύ ψηλά στη ζωή μου»
Η ζωή του όμως είναι και η  μουσική και όπως λέει νιώθει τυχερός γιατί «έχω πει πολύ ωραία τραγούδια».
«Χωρίς τη μουσική δεν θα είχε τίποτα νόημα. Ακούς ραδιόφωνο στο αυτοκίνητο, όταν είσαι μόνος σου βάζεις μουσική, όταν βγαίνεις έξω υπάρχει μουσική, χωρίς μουσική υπόκρουση η ζωή αυτής της ταινίας που ζούμε δεν θα είχε ενδιαφέρον!» ανέφερε ενώ υποστήριξε πως θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Παντελή Παντελίδη αλλά και τον Αντώνη Ρέμο, του οποίου έχει ζηλέψει, όπως είπε,  όλα του τα τραγούδια.
4535_NINO_182014 (1).jpg
Όσο για το αν θα πήγαινε στη Eurovision;
«Μου έχει γίνει πρόταση στο παρελθόν. Δεν θα πήγαινα πιστεύω» ανέφερε ενώ υποστήριξε ότι  το τραγούδι «Rise Up» και οι Freaky Fortune αδικήθηκαν στον διαγωνισμό που έγινε τον Μάιο στη Δανία.
Όπως θυμάστε όλοι ο Νίνο στην αρχή της καριέρας του είχε πάρει μέρος στο πρώτο Fame Story και, δεν μετανιώνει για αυτό ενώ από τα υπόλοιπα Talent shows ξεχώρισε το «Τhe Voice».
«Το The Voice δίνει μια ευκαιρία σε παιδιά να δείξουν το ταλέντο τους και να μπορέσουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, δηλαδή να βγάζουν τραγούδια και δίσκους, να απευθύνονται στον κόσμο, να είναι πάνω στο stage…» ανέφερε ενώ, αν του γινόταν πρόταση να κάτσει στην καρέκλα του coach δεν θα έλεγε «όχι»
«Εξαρτάται σε τι φάση θα ήμουν» είπε χαρακτηριστικά.
Πάντως, σε λίγο καιρό θα τον δούμε σε ένα νέο ρόλο και δεν είναι άλλος από αυτός του ηθοποιού.
Όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής θα παίξει σε ταινία αλλά και σε μια σειρά η οποία θα προβληθεί από τη νέα τηλεοπτική σεζόν και συγκεκριμένα μετά τα Χριστούγεννα.
star.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε