Η Δέσποινα Καμπούρη αποκαλύπτει λεπτομέρειες από τον παραμυθένιο της γάμο | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Η Δέσποινα Καμπούρη αποκαλύπτει λεπτομέρειες από τον παραμυθένιο της γάμο

Η Δέσποινα Καμπούρη αποκαλύπτει λεπτομέρειες από τον παραμυθένιο της γάμοΗ Δέσποινα Καμπούρη και ο Βαγγέλης Ταρασιάδης επισφράγισαν τον κεραυνοβόλο έρωτά τους με το ιερό μυστήριο του γάμου στο αγαπημένο τους νησί, την Κύθνο. 
Ο ουρανός είχε ντυθεί με το πιο βαθύ του κόκκινο. 
Εκείνοι, με μάτια υγρά από συγκίνηση, αντάλλασσαν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης. 
Σκηνές βγαλμένες απευθείας από παραμύθι με όμορφο τέλος. «…Και έσονται οι δύο εις σάρκα μίαν»…



Mε ποιες λέξεις θα περιέγραφες τον γάμο σου;
Ήταν ακριβώς αυτό που είχα ονειρευτεί. Έγινε τη στιγμή που ο ήλιος έδυε. Ήταν όλα πολύ όμορφα, πολύ ρομαντικά, πολύ νοσταλγικά, πολύ παραμυθένια. Ένα εκκλησάκι δίπλα στην άμμο κι εμείς σχεδόν ξυπόλητοι. Κοντά στη θάλασσα που τόσο αγαπάμε. Μέσα στην απλότητά του, ήταν ό,τι πιο όμορφο μας έχει συμβεί. Ένα παραμύθι…
Έκλαψες;
Δεν ήθελα να κλάψω, αλλά δεν τα κατάφερα. Έβλεπα τα δακρυσμένα μάτια των φίλων μας και συγκινούμουν. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που έφτασα στην εκκλησία και είδα τον Βαγγέλη με την κόρη μου αγκαλιά να με περιμένουν. Ή τη στιγμή που χόρεψα με τον μπαμπά μου. Έκλαψα πολύ.
Θυμάσαι τα τελευταία λόγια του Βαγγέλη, πριν το γάμο;
Θυμάμαι ότι ο μπαμπάς μου είπε στον Βαγγέλη: «Σου παραδίδω ό,τι πιο πολύτιμο έχω στον κόσμο, να την προσέχεις». Με τον Βαγγέλη να του απαντά: «Θα την προσέχω, σας ευχαριστώ».
Γιατί επιλέξατε την Κύθνο για το γάμο σας;
Είναι το αγαπημένο μας νησί. Η Αγία Ειρήνη, η παραλία που έγινε ο γάμος, είναι ένα μέρος που πηγαίναμε με τον Βαγγέλη από τον πρώτο καιρό που ξεκίνησε η σχέση μας. Ήταν η μικρή μας απόδραση με το φουσκωτό. Μας άρεσε πάρα πολύ το συγκεκριμένο μέρος και θέλαμε οπωσδήποτε να γίνει εκεί ο γάμος μας.
Επιμελήθηκες προσωπικά όλες τις ετοιμασίες;
Όχι, είχα μια πολύ καλή φίλη και βοηθό μου, την Tίνα Ξουράφη. Είναι wedding planner και έκανε πράξη όλα αυτά που της έλεγα ότι θα ήθελα να συμβούν. Χωρίς να φανταστώ, όμως, ότι θα τα καταφέρει πραγματικά τόσο καλά.
Υπήρξε κάποιο απρόοπτο ή αστείο περιστατικό;
Υπήρχε πάρα πολύ κέφι. Με το που τελείωσα το χορό με τον μπαμπά και τον άντρα μου, γέμισε ο χώρος φίλους που χόρευαν και έπιναν. Ήταν λες και περίμεναν όλοι να ξεκινήσει το πάρτι. Δεν νιώσαμε αμήχανα ούτε μια στιγμή. Έγιναν όλα ακριβώς όπως έπρεπε να γίνουν.
Ισχύει ότι είχατε συνολικά πέντε κουμπάρους;
Ναι. Τρεις παιδικές μου φίλες και δύο πολύ καλούς φίλους του Βαγγέλη.
Η κόρη σου ήταν παρανυφάκι;
Ναι, εννοείται! Ποιο άλλο παιδάκι να έκανα παρανυφάκι στο γάμο, αν όχι το δικό μου; (γέλια) Φορούσαμε και το ίδιο φόρεμα, με κάποιες παραλλαγές. Προσπάθησα να εξηγήσω στην Έλενα ότι η μαμά και ο μπαμπάς τώρα θα παντρευτούν, αλλά δεν νομίζω να κατάλαβε και πολλά. Για εκείνη το μυστήριο ήταν ένα μεγάλο πάρτι. Είχε τριγύρω της πολλές γνώριμες φιγούρες, συγγενείς και φίλους που τους βλέπει σχεδόν καθημερινά και ήταν πολύ ευτυχισμένη. Χαμογελούσε, μας αγκάλιαζε, μας χάιδευε, έβγαζε φωτογραφίες. Ήταν πάρα πολύ καλό παιδάκι. Δεν άκουσα καν τη φωνή της κατά τη διάρκεια του μυστηρίου.
Ο γαμπρός είδε τη νύφη πριν το γάμο;
Στο πάρτι που κάναμε την προηγούμενη μέρα ήμασταν μαζί. Μετά κοιμηθήκαμε μαζί και την επόμενη μέρα ξυπνήσαμε και πήγαμε κανονικά για μπάνιο. Χωριστήκαμε, σκέψου, μόνο για δύο ώρες πριν το γάμο προκειμένου να ετοιμαστούμε.




Σου άρεσε;

Σχολίασε