Αποκλειστικό: Χώρισε και η δημοσιογράφος Μαρία Περδικέα | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Αποκλειστικό: Χώρισε και η δημοσιογράφος Μαρία Περδικέα

Ο χωρισμός της Μαρίας απο τον σύντροφο της έφτασε στα αυτιά μου πριν απο αρκετούς μήνες ωστόσο θέλοντας να ειμαι διακριτικός με την συνάδελφο και δεδομένου οτι ήταν ακόμα πολύ φρέσκο δεν έκανα καμία αναφορά.
Ωστόσο παρατηρώντας όλο αυτόν τον καιρό τις αναρτήσεις της Μαρίας στα social media γινόταν φανερό οτι η σχέση της με τον κατα αρκετά χρόνια μικρότερο συντροφο και πατέρα του παιδιού της τελείωνε.
Μάλιστα πριν απο δυο μήνες άλλαξε το προφίλ της στο instagram γράφοντας πως είναι μια  single mom of a handsome boy. Το περιβάλλον της σέξι δημοσιογράφου και του νεαρου επιχειρηματία κάνει λόγο για ασυμφωνία χαρακτήρων και αγεφύρωτες διαφορές μεταξυ τους.
Κάποιοι κοινοι γνωστοί μας όμως που τριγυρνανε στα νότια προάστια όπου και ζούσε το ζευγάρι μου «ψιθύρισαν» οτι η εντυπωσιακή συνάδελφος μετά την γέννηση του γιού της συνειδητοποίησε πόσο σοβαρός είναι ο ρόλος της μάνας και αρχισε να «ζυγίζει» πιο αυστηρά την συμπεριφορά του συντροφου της.
Κοινώς η Περδικέα έκανε φόκους στον γιό της και δεν σηκωνε πολλά πολλά. Μαγκιά της, καθώς χορτασμένη όπως ειναι απο την ζωή και ακομπλεξάριστη έγινε αυστηρή και απόλυτη σε οτι έχει να κάνει με την ίδια και το παιδί της. Οι εντάσεις και οι τριβές ανάμεσα στην δημοσιογραφο και τον σύντροφο της έφεραν τον οριστικό χωρισμό πριν απο πέντε μήνες.
Μεσα σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα γνωριζω απο της πηγές μου οτι τα πραγματα δεν ήταν καθόλου ευκολα για την Περδικέα καθώς ειχε να διαχειριστεί δυσκολες καταστάσεις, εκρηκτικές συμπεριφορές και σοβαρά πρακτικά θέματα τόσο για την ιδια όσο και το παιδί της. Ενας χωρισμός πονάει και πάντα κρυβεί πολλά αντιφατικά συναισθήματα. Ομως όταν υπάρχει ενα παιδί στην μέση οφείλουν και οι δυο πλευρές να κρύβουν εντέχνως τα αρνητικά συναισθήματα που έχουν ο ένας για τον άλλον.
Αυτό προσπαθεί να κάνει και η Μαρία, να κρατήσει μακριά απο εντάσεις και προστιβές τον ενός έτους γιό της. Τον μεγαλυτερο της έρωτα όπως συνηθίζει να λέει σε φίλους για το αγοράκι της.
Πριν απο λίγες ημέρες μιλησα μαζί της στο τηλέφωνο και μπορεί να μη ήθελε να κανει καμία δήλωση όπως μου είπε με το αυτοσαρκαστικό στυλάκι της όμως μου επέτρεψε να αναφέρω κάποια πράγματα απο την κουβέντα μας.
Για την ίδια το μόνο που έχει σημασία και αξία ειναι ο γιός της τον οποίο λατρεύει. Περασε και εξακολουθεί να περναει μια δύσκολη φάση την οποία διαχειριζεται όσο καλύτερα μπορεί και πρωταρχικός σκοπος είναι η ανατροφή του παιδιου της με το οποίο έχει έρωτα. Οσο για τον χωρισμό μου ειπε πως δεν εχει κανενα συναίσθημα.
«Οτι και αν εχει συμβει ανάμεσα σε ενα ζευγάρι, οφείλουν και οι δύο να ειναι σωστοί απέναντι στο παιδί της. Μονο αυτό έχει σημασία». Προσπαθεί να βρει νέες ισσοροπίες τόσο για την ιδια όσο και για τον γιό της, μετακόμισε στα βόρεια προάστεια για να έχει την πολύτιμη βοηθεια της μητέρας της προκειμένου να μπορέσει να εργαστεί σύντομα και πως αντιμετωπίζει την νέα ζωή της με πραγματική αισιοδοξία.
Εγω ευχομαι στο παλιό συνεργατάκι μου να πάνε όλα όπως τα ονειρεύεται και να βλέπει τον άνδρα της ζωής της όπως αποκαλεί τον γιό της να μεγαλώνει χαρούμενος. Η Μαρία ειναι μαγκάκι, ενα πολύ δυνατό και σκληρό παιδί που όσοι την ξέρουμε λίγο παραπάνω κρύβει μεγάλες ευαισθησίες.
http://blogs.gossip-tv.gr/


Σου άρεσε;

Σχολίασε