Μάκης Σούλης, από τους θερμοσίφωνες στην αγκαλιά της Μαρίας-Ελένης Λυκουρέζου [εικόνες] | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Μάκης Σούλης, από τους θερμοσίφωνες στην αγκαλιά της Μαρίας-Ελένης Λυκουρέζου [εικόνες]

Μάκης Σούλης, από τους θερμοσίφωνες στην αγκαλιά της Μαρίας-Ελένης Λυκουρέζου [εικόνες]Το βράδυ της Δευτέρας, όλη η οικογένεια, με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, έδωσε το παρών στην παρουσίαση του νέου δίσκου του συντρόφου της Μαρίας-Ελένης, Μάκη Σούλη.

Ο Μάκης Σούλης είναι ο δευτερότοκος γιος του δημιουργού Αναστάση Σούλη των γνωστών θερμοσίφωνων που βρίσκονται σχεδόν σε κάθε σπίτι της Ελλάδας. Από μικρό παιδί ο Μάκης...
Σούλης πήγαινε στην επιχείρηση και καλοκαίρια δεν έκανε διακοπές όπως τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας του, αφού έπρεπε να δουλέψει στο εργοστάσιο.

Ο πατέρας Σούλης ήταν της νοοτροπίας ότι τα παιδιά πρέπει να δουλέψουν σκληρά, να ξεκινήσουν από χαμηλά και μετά να καθίσουν στην καρέκλα της διοίκησης. Ετσι, ο Μάκης Σούλης τα έχει κάνει κυριολεκτικά όλα: από δουλειά γραφείου μέχρι κλητήρας. Ποτέ δεν κυκλοφορούσε με πολλά χρήματα. Αν και γιος επιτυχημένου επιχειρηματία, το χρήμα δεν έρρεε.
Τώρα ο Μάκης ασχολείται με τη μουσική.

Οταν νυχτώνει παίρνει θέση μπροστά από τα πλήκτρα γεννώντας νότες που αποκρυσταλλώνουν τις σκέψεις του και αποκωδικοποιούν τα συναισθήματά του.

Το νέο του CD «Sensual Journey» παρουσιάστηκε στη θεατρική σκηνή «Ζωή Λάσκαρη» του Πολυχώρου Αθηναΐς, κυκλοφορεί από τη Vocal Records και διανέμεται από τη Minos EMI-Universal. H νέα μουσική του πρόταση, ντυμένη με ρυθμούς ethnic, chill και house, μας ταξιδεύει σε μακρινούς προορισμούς γεννώντας βαθιά συναισθήματα που μαγεύουν την ψυχή. Τη σκηνοθεσία της βραδιάς έχει αναλάβει η επί τρία χρόνια σύντροφός του Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου.

«Γνωριστήκαμε καλύτερα πριν από τρία χρόνια όταν μέσω μιας κοινής παρέας βρεθήκαμε σε μια εκδρομή», αναφέρει ο Μάκης Σούλης.

«Τη Μαρία-Ελένη τη θυμάμαι από κοριτσάκι, αφού επί πολλά χρόνια έκανα παρέα με την αδελφή της Μάρθα. Ο έρωτάς μας υπήρξε κεραυνοβόλος, γι' αυτό και συγκατοικήσαμε αμέσως. Αρχικά στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη και μετέπειτα στο δικό μου σπίτι στην Κινέτα. Με τη Μαρία-Ελένη μας δένουν κοινοί κώδικες επικοινωνίας και κοινά βιώ­ματα».

Θεωρεί την κόρη του, τη 15χρονη Αριάδνη, την οποία απέκτησε από πολιτικό γάμο με την τότε Δανέζα σύντροφό του, τη μεγαλύτερη αδυναμία της ζωής του - «ένα υπέροχο παιδί», όπως χαρακτηριστικά λέει για εκείνη και συνεχίζει: «Οταν ξεκλέβουμε χρόνο παίζουμε τένις ή πηγαίνουμε εκδρομές σε κάποιο βουνό για να κάνουμε σκι.

Οσο για το πώς βλέπει τους γονείς της Μαρίας-Ελένης; «Η Ζωή Λάσκαρη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είναι καταπληκτικοί άνθρωποι. Είναι και οι δύο αναμφισβήτητα επιτυχημένοι στους τομείς τους, παραμένουν όμως απλοί, τρυφεροί και ευαίσθητοι. Είναι συγκινητικό πόσο δοτικοί είναι με τα παιδιά τους».






Πηγή: iefimerida.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: