ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΙΗ!!! Έχει χάσει τον ύπνο της και ξεσπάει σε ΚΛΑΜΑΤΑ! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΙΗ!!! Έχει χάσει τον ύπνο της και ξεσπάει σε ΚΛΑΜΑΤΑ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΙΗ!!! Έχει χάσει τον ύπνο της και ξεσπάει σε ΚΛΑΜΑΤΑ!Και μόνο η σκέψη πως θα μείνει μόνη προκαλεί πανικό στην παρουσιάστρια κάνοντας τη να χάνει ακόμα και τον ύπνο της.
Η περίοδος που διανύει είναι για εκείνη από τις σημαντικότερες της ζωής της, μιας που λαχταρά να κρατήσει αγκαλιά το δεύτερο παιδί της. 

Όσο όμως ο καιρός περνάει, τόσο η αγωνία της να κυλήσουν όλα ομαλά μεγαλώνει...
Το τελευταίο διάστημα το άγχος της Φαίης Σκορδά είναι τόσο έντονο που, όπως εξομολογήθηκε, τρέμει στην ιδέα να μείνει μόνη της τα βράδια.
Στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης και λίγο πριν φέρει στον κόσμο τον δεύτερο γιο της, ο οποίος θα ονομαστεί Δημήτρης, όλο και περισσότερες αγωνίες πλημμυρίζουν καθημερινά το μυαλό της. Αρκετά βράδια, αφού κοιμίσει τον 3χρονο Γιαννάκη, ξαπλώνει στο κρεβάτι χαϊδεύοντας την κοιλιά της και βυθίζεται στις σκέψεις της. Όμως, το άγχος της μήπως κάτι την τελευταία στιγμή δεν πάει καλά, γιγαντώνεται ανεξέλεγκτα μέσα της, όταν μένει μόνη. «Δεν θέλω να μείνω μόνη μου, φοβάμαι το βράδυ» παραδέχτηκε.
Όταν τα βράδια δεν είναι κανείς στο σπίτι, ο φόβος μήπως κάτι της συμβεί την κυριεύει και πολλές φορές ξεσπάει σε κλάματα. Ενώ τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης δεν είχε κανένα πρόβλημα όταν ο σύζυγός της Γιώργος Λιάγκας έβγαινε να διασκεδάσει με την παρέα του, πλέον λυγίζει στη σκέψη και μόνο να μείνει μόνη.
Πριν από μερικές μέρες, μάλιστα, όταν ο Γιώργος επέστρεψε σπίτι από μια έξοδο για φαγητό με φίλους του, έπαθε σοκ με το θέαμα που αντίκρισε. Η Φαίη αναμαλλιασμένη καθόταν με κλειστά τα φώτα σε μια πολυθρόνα στο σαλόνι και με μελαγχολικό πρόσωπο τον περίμενε να γυρίσει. «Μπαίνω μέσα, σβηστά τα φώτα, βλέπω μια μαλλιαρή σκιά, τα ‘χασα!», αποκάλυψε στην πρωινή εκπομπή τους ο παρουσιαστής.
Κάθε φορά που μένει μόνη της στριφογυρίζει με τις ώρες στο κρεβάτι προσπαθώντας μάταια να κοιμηθεί. Αλλά ακόμα και όταν τα καταφέρνει, οι εφιάλτες που βλέπει την κάνουν να ξυπνάει λουσμένη στον ιδρώτα. Όλες τις οι σκέψεις κινούνται διαρκώς γύρω από το μωρό που περιμένει, αφού μην έχοντας κανέναν δίπλα της νιώθει αβοήθητη.
Στην πρεμιέρα των live του «The Voice», όταν για άλλη μια φορά χρειάστηκε να φύγει ο σύζυγός της, η παρουσιάστρια προκειμένου να εξαφανίσει όλες τις δυσοίωνες σκέψεις από το μυαλό της, καθ’ όλη τη διάρκεια του σόου δεν σταμάτησε να συνομιλεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Twitter. Η μανία της Φαίης να απαντάει ακόμα και στα σχόλια των followers που δεν ήταν και τόσο κολακευτικά προκάλεσαν έκπληξη. Όμως μόνο οι άνθρωποι του στενού της περιβάλλοντος γνώριζαν πως αυτός ήταν ένας τρόπος για να εξαφανίσει τους φόβους που τη βασανίζουν, αλλά και για να καλύψει τη μοναξιά της.
Η μητέρα της Εύα προσπαθεί να της εξηγήσει πως όταν δεν χρειάζεται να νιώθει πιο έντονη την ευθύνη όταν είναι μόνη, αντίθετα θα πρέπει να απολαμβάνει αυτές τις στιγμές. Πίσω από το λαμπερό της χαμόγελο, η Φαίη προσπαθεί να κρύψει τις ανησυχίες της, όμως δεν αντέχει άλλο. Θέλει να σφίξει στην αγκαλιά της τον Δημήτρη και να νιώσει ξανά ήρεμη και ασφαλής.
Πηγή: Περιοδικό YES!


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: