Αυτά τα τέλεια μπιφτεκάκια γαλοπούλας φτιάχνονται μέσα σε ελάχιστα βήματα και είναι τέλεια για κυριακάτικο brunch, μεσημεριανό στο γραφείο, ελαφρύ βραδινό, για ό,τι γεύμα θέλετε με λίγα λόγια.
Υλικά
1 κιλό κιμάς γαλοπούλας
3/4 κ.γ. τριμμένο ginger
1 1/2κ.γ. αλάτι
1κ.γ. αποξηραμένο θυμάρι ή φασκόμηλο
1/4κ.γ. πιπέρι καγιέν
1 1/2 κ.γ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1 κιλό κιμάς γαλοπούλας
3/4 κ.γ. τριμμένο ginger
1 1/2κ.γ. αλάτι
1κ.γ. αποξηραμένο θυμάρι ή φασκόμηλο
1/4κ.γ. πιπέρι καγιέν
1 1/2 κ.γ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
1. Σε ένα μεγάλο μπολ αναμείξτε τον κιμά, το ginger, το αλάτι, το θυμάρι, το πιπέρι καγιέν και το μαύρο πιπέρι μέχρι να δέσουν...
2. Ζεστάνετε λίγο λάδι στο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Σχηματίστε τη ζύμη του κιμά σε μικρά μπιφτεκάκια και τηγανίστε τα μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές και να μην είναι ροζ στο εσωτερικό (περίπου 15 λεπτά).
1. Σε ένα μεγάλο μπολ αναμείξτε τον κιμά, το ginger, το αλάτι, το θυμάρι, το πιπέρι καγιέν και το μαύρο πιπέρι μέχρι να δέσουν...
2. Ζεστάνετε λίγο λάδι στο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Σχηματίστε τη ζύμη του κιμά σε μικρά μπιφτεκάκια και τηγανίστε τα μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές και να μην είναι ροζ στο εσωτερικό (περίπου 15 λεπτά).