Μεξικάνικη υπέροχη γευστική εμπειρία σε λίγα μόλις λεπτά!
Τορτίγιες, στήθος κοτόπουλου, πιπεριές, καρυκεύματα και καυτερή σάλτσα.
Τορτίγιες, στήθος κοτόπουλου, πιπεριές, καρυκεύματα και καυτερή σάλτσα.
ελαιόλαδο
500 γρ. στήθος κοτόπουλου (3 στήθη)
1 κρεμμύδι
3 πιπεριές
40 γρ. μείγμα καρυκευμάτων για fajitas με σκόρδο, πάπρικα, μαύρο πιπέρι, κόλιανδρο, άρωμα καπνού, μαϊντανό, κύμινο
αλάτι
8 μαλακές πίτες (soft flour tortillas-τορτίγιας)
Για το γαρνίρισμα: Σάλτσα thick 'n' chunky 2 βαζάκια (226+226 γρ.)
1. Κόβουμε τα στήθη κοτόπουλου, τις πιπεριές και το κρεμμύδι σε λωρίδες.
2. Τηγανίζουμε το κοτόπουλο σε μέτρια φωτιά, μέχρι να μαγειρευτεί καλά.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές. το αλάτι, το seasoning mix και τηγανίζουμε ανακατεύοντας μέχρι τα καρυκεύματα να καλύψουν καλά το κοτόπουλο και τα λαχανικά.
3. Ξεχωρίζουμε τις πίτες και ζεσταίνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων για 40 δευτερόλεπτα σε πλήρη ισχύ ή στο φούρνο καλυμμένες με αλουμινόχαρτο για 10΄ στους 180ο C με αέρα.
Τις κρατάμε καλυμμένες μέχρι να σερβίρουμε.
4. Γεμίζουμε τις πίτες με το μείγμα κρέατος και λαχανικών.
5. Γαρνίρουμε με την thick 'n' chunky σάλτσα και τριμμένο τυρί (προαιρετικά) και διπλώνουμε ώστε να σχηματίσουμε τα fajitas.
500 γρ. στήθος κοτόπουλου (3 στήθη)
1 κρεμμύδι
3 πιπεριές
40 γρ. μείγμα καρυκευμάτων για fajitas με σκόρδο, πάπρικα, μαύρο πιπέρι, κόλιανδρο, άρωμα καπνού, μαϊντανό, κύμινο
αλάτι
8 μαλακές πίτες (soft flour tortillas-τορτίγιας)
Για το γαρνίρισμα: Σάλτσα thick 'n' chunky 2 βαζάκια (226+226 γρ.)
1. Κόβουμε τα στήθη κοτόπουλου, τις πιπεριές και το κρεμμύδι σε λωρίδες.
2. Τηγανίζουμε το κοτόπουλο σε μέτρια φωτιά, μέχρι να μαγειρευτεί καλά.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές. το αλάτι, το seasoning mix και τηγανίζουμε ανακατεύοντας μέχρι τα καρυκεύματα να καλύψουν καλά το κοτόπουλο και τα λαχανικά.
3. Ξεχωρίζουμε τις πίτες και ζεσταίνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων για 40 δευτερόλεπτα σε πλήρη ισχύ ή στο φούρνο καλυμμένες με αλουμινόχαρτο για 10΄ στους 180ο C με αέρα.
Τις κρατάμε καλυμμένες μέχρι να σερβίρουμε.
4. Γεμίζουμε τις πίτες με το μείγμα κρέατος και λαχανικών.
5. Γαρνίρουμε με την thick 'n' chunky σάλτσα και τριμμένο τυρί (προαιρετικά) και διπλώνουμε ώστε να σχηματίσουμε τα fajitas.