Θες κάτι ελαφρύ αλλά ταυτόχρονα πολύ γεστικό; Δοκίμασε την παρακάτω συνταγή!
Υλικά:
250 γρ. φιλέτο σολομού καπνιστό
Αγγουράκια τουρσί
Αγγουράκια τουρσί
1 αγγούρι
2-3 ντομάτες
Μισο κρεμμύδι
1 λεμόνι
Ελαιόλαδο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 λεμόνι
Ελαιόλαδο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Παρασκευή:
Κόβεις σε κομματάκια και ανακατεύεις σε ένα μπολ το αγγούρι, τις ντομάτες, τα αγγουράκια τουρσί, το σέλερι και το κρεμμύδι. Προσθέτεις λίγο ξύσμα λεμονιού και το χυμό από το μισό λεμόνι. Ανακατεύεις καλά μέχρι να ενωθούν τα υλικά και στη συνέχεια προσθέτεις το σολομό σε μικρά κομμάτια. Παπαλίζεις με πιπέρι, βάζεις τη σαλάτα στο ψυγείο για μία ώρα και σερβίρεις