Τα πέδιλα που θέλει να φορέσει κάθε νύφη στον γάμο της! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Τα πέδιλα που θέλει να φορέσει κάθε νύφη στον γάμο της!

Τα πέδιλα που θέλει να φορέσει κάθε νύφη στον γάμο της!Η ημέρα του γάμου σου είναι από τις πιο σημαντικές μέρες της ζωής σου και για τον λόγο αυτό πρέπει να είσαι τέλεια από την κορυφή έως τα νύχια! 
Σήμερα,λοιπόν, δεν θα μιλήσουμε για την κορυφή αλλά για ένα πολύ σημαντικό αξεσουάρ στην εμφάνιση της νύφης που δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το παπούτσι! 
Ένα ωραίο πέδιλο σίγουρα θα ολοκληρώσει το outfit σου και θα σου χαρίσει στιλ και λάμψη!Άλλωστε μην ξεχνάς πως όλοι θα κοιτάνε το παπούτσι σου όταν ο παπάς λέει «Η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα». 
Ένα ψηλοτάκουνο πέδιλο σε ασημί, λευκό, κουφετί και γενικά nude χρώμα είναι η ιδανική επιλογή για την ημέρα του γάμου σου...
 Αν θέλεις να τολμήσεις λίγο παραπάνω επένδυσε σε ένα παπούτσι με strass, πολύτιμους λίθους ή ακόμη και swarovski και μην ξεχάσεις το παπούτσι να δένει στο πόδι σου ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος να σου φύγει. 
Τέλος, αν παντρευτείς κάπου παραλιακά προτίμησε ένα flat σανδάλι χωρίς υπερβολές σε λευκό κατά προτίμηση χρώμα.Πάρε μία ιδέα για τα πέδιλα που θέλει να φορέσει κάθε νύφη στον γάμο της και διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει!



Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: