Aυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ για το τρίτο πρόσωπο στο γάμο Παλαιολόγου- Μητρογιάννη! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Aυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ για το τρίτο πρόσωπο στο γάμο Παλαιολόγου- Μητρογιάννη!

Aυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ για το τρίτο πρόσωπο στο γάμο Παλαιολόγου- Μητρογιάννη!Κάποιοι μιλούν για τρίτο πρόσωπο μέσα στο γάμο, ενώ κατά τα λεγόμενα ανθρώπων που φέρεται να γνωρίζουν τις καταστάσεις και το παρασκήνιο, η αλήθεια που παρουσιάζουν είναι άλλη. 

Μιλώντας για έντονους και συχνούς καβγάδες μεταξύ του ζευγαριού που ξεκίνησαν αμέσως μετά το γάμο τους, όπως διαβάζουμε στο Nassos blog...
Σύμφωνα με τη συνάδελφο Σπυριδούλα Κάμπου «Οργιάζουν τα σενάρια περί τρίτου προσώπου που οδήγησε στο ξαφνικό τέλος αυτού του γάμου. Κάνοντας λόγο μάλιστα πως από την πλευρά του επιχειρηματία ξεκίνησε η αρχή του τέλους αυτής της σχέσης με τηνΑλεξάνδρα Παλαιολόγου. 

Το γεγονός ότι η ηθοποιός ήθελε να περνάει πολλές μέρες της εβδομάδας στην Αθήνα  λόγων των θεατρικών της υποχρεώσεων, μακριά όμως από το σύζυγο της που ζει και εργάζεται στο Λουτράκι, προκαλούσε έντονα προβλήματα στους συζύγους. Η απόφαση του διαζυγίου πάρθηκε από κοινού».
Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε ποιος από τους δυο ερωτεύτηκε άλλον και ποιος είναι αυτός-αυτή που άλλαξε την ισορροπία στον γάμο, με αποτέλεσμα να διαλυθεί. Αν και κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο γάμος ήταν απλά για το θεαθήναι…


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: