Τζιν πουκάμισο με statement κολιέ: ο συνδυασμός που κερδίζει | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Τζιν πουκάμισο με statement κολιέ: ο συνδυασμός που κερδίζει

Τζιν πουκάμισο με statement κολιέ: ο συνδυασμός που κερδίζειΤο denim πουκάμισο  γίνεται ο ιδανικός καμβάς και τα λαμπερά αξεσουάρ απογειώνουν το trend, χαρίζοντας λάμψη και πολυτέλεια ακόμα και στις πιο casual εμφανίσεις.

Οι fashionistas ποντάρουν σε statement κολιέ και τα συνδυάζουν με το κλασσικό τζιν πουκάμισο για να αποθεώσουν κάθε τους εμφάνιση...
Επένδυσε και εσύ στην αγορά ενός glamorous αξεσουάρ και χάρισε στη στιγμή έξτρα πόντους στυλ ακόμα και στο πιο απλό outfit.
Πολύχρωμοι κρύσταλλοι:

Ένα σκουρόχρωμο denim πουκάμισο μπορεί να μετατραπεί στο τέλειο κομμάτι για μια βραδινή εμφάνιση με ένα μόνο αξεσουάρ. 


Επέλεξε ένα statement κολιέ με κρυστάλλους στις αποχρώσεις του σμαραγδί ή του ρουμπινί και δώσε μια νότα πολυτέλειας σε ένα από τα πιο κλασσικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου.

Δώσε μια girly νότα στο σύνολό σου, επενδύοντας σε πολύχρωμα αξεσουάρ. Επέλεξε ένα κολιέ με πολύχρωμα πετράδια για να φωτίσεις την εμφάνισή σου σε χρόνο dt. 
Classy και διαχρονικό:

Τα διαμαντένια περιδέραια αλλά και τα κολιέ με λευκές πέτρες είναι τα πιο διαχρονικά αξεσουάρ, που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στο συρτάρι της.

Πόνταρε σε ένα διαμαντένιο κολιέ για να δημιουργήσεις ένα υπέρκομψο και μοντέρνο σύνολο ή δημιούργησε την τέλεια ανοιξιάτικη εμφάνιση για κάθε περίσταση και ηλικία, συνδυάζοντας το denim πουκάμισο με λευκό παντελόνι, εντυπωσιακό κολιέ με λευκές πέτρες και μια oversized τσάντα στις ίδιες αποχρώσεις. 
Η εναλλακτική λύση…



Αν είσαι λάτρης των DIY και πιάνει το χέρι σου, δημιούργησε ένα από τα πιο μοντέρνα πουκάμισα προσθέτοντας στο γιακά ή στους ώμους του κομματιού απλικέ κομμάτια δαντέλας και κοσμημάτων.


Σου άρεσε;

Σχολίασε