Έχετε κοινό λογαριασμό στα Social Media; Δες τι σημαίνει! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Έχετε κοινό λογαριασμό στα Social Media; Δες τι σημαίνει!

Έχετε κοινό λογαριασμό στα Social Media; Δες τι σημαίνει!

Όταν ερωτεύεσαι ζεις για το «Μαζί».
 
Αυτή η μαγική λέξη που μετατρέπει κάθε συνήθεια της καθημερινότητας σε λούνα παρκ! Ξαφνικά ως δια μαγείας τα «Πάντα» αποκτούν δύο άτομα και ένα όνομα. Κάπως έτσι απότομα μπορεί και ο λογαριασμός σου στο διαδίκτυο να γίνει κοινός. Ναι, από Λίτσα Beyonce εξελίχτηκες απότομα σε Ηλίας Στ. Λίτσα Beyonce.
 
Το παράδειγμα είναι τυχαίο (μη γκουγκλάρετε άδικα!!!), αλλά σίγουρα αρκετά συνηθισμένο.
 
Είμαστε υπέρ των δεμένων ζευγαριών. Εκείνων των ρομαντικών που τα μοιράζονται «ΌΛΑ». Αρκεί αυτό το «ΌΛΑ» να μην ξεπερνά κάποια όρια. Να μη δημιουργεί ένα χρήστη με δύο κεφάλια που περνάει μπερδεμένα μηνύματα στο διαδίκτυο.
 
Αν λοιπόν υπέκυψες ή αποφάσισες να υποκύψεις στο παραπάνω εγχείρημα …δες γιατί πρέπει να το αποφύγεις!
 
Γιατί θα δείξεις τα εξής:
 
Στον εαυτό σου: Ανασφάλεια. Δείχνεις αυτόματα ότι δεν έχεις εμπιστοσύνη. Φοβάσαι το διαδικτυακό φλερτ (είτε από μεριάς του είτε από μεριά σου).
 
Στον κόσμο: Ναι, ξέρω δε σε νοιάζει ο κόσμος. Αλλά αφού δε σε νοιάζει προς τι η δημοσιοποίηση της Σχέσης (ακόμα κι αν είναι ζωής).
Ποιος ο λόγος να τον ενημερώνεις για «ΌΛΑ» και να κυκλοφορείς με δυο ονόματα σα να παίζεις σε βραζιλιάνικη σαπουνόπερα ελαφρώς μεταγλωττισμένη.
 
Δημιουργείς «κίτρινο» προφίλ: Ξαφνικά περισσότερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το στίγμα σου ως κοπέλα του τάδε, οι εκδρομές, οι φωτογραφίες σας, παρά οι δικές σου δραστηριότητες. Ότι κι αν είσαι…δικηγόρος, τραγουδίστρια, καθηγήτρια. Το ενδιαφέρον μετατοπίζεται σ’ αυτό που προβάλεις. Πράγμα που δεν είναι άλλο από τη σχέση σου.
 
Στον πρώην σου: (Εννοείται πως δε σε νοιάζει πια) Απλά σε ενημερώνω πως η εικόνα που έχει για σένα, για την ακρίβεια η γκριμάτσα που θα πάρει όταν το αντιληφθεί θα να ένα τεράστιο «ΧΑ» με πολλά παρατεταμένα να το ακολουθούν. Κοινώς θα κλάψει από τα γέλια που η Πρώην, η Άνετη (Εσύ δηλαδή) μεταμορφώθηκε σε μια γυναικούλα που διαλαλεί το προϊόν της.
 
Τελευταίο και σημαντικότερο «Δεν πιστεύεις πως είσαι ευτυχισμένη»:
Γιατί οι ευτυχισμένοι άνθρωποι (και δη εμείς οι γυναίκες) δε μιλάνε, δε γράφουν, και κυρίως δε τιτλοφορούν την ευτυχία τους με τόσο κραυγαλέο τρόπο. Απλώς περιφέρονται με εκείνο το γνώριμο χαμόγελο τύπου «έχω πάρει ναρκωτικά και το κρύβω» και μας κάνουν να σκάμε από ζήλεια.
 
Φυσικά είναι δική σου η επιλογή για το πως θα διαχειριστείς την εικόνα σου και το προφίλ σου. Ωστόσο, προλαβαίνεις να το ξανασκεφτείς πριν το επόμενο «login».


Σου άρεσε;

Σχολίασε