Καυτό: Το τηλεφώνημα του Λάτσιου στη Μενεγάκη: «Ο Ματέο σε πήρε στον λαιμό του» | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Καυτό: Το τηλεφώνημα του Λάτσιου στη Μενεγάκη: «Ο Ματέο σε πήρε στον λαιμό του»

Καυτό: Το τηλεφώνημα του Λάτσιου στη Μενεγάκη: «Ο Ματέο σε πήρε στον λαιμό του» Θα γελάσουμε πολύ μέχρι το δικαστήριο να αποφανθεί για την περιουσία. Και ξέρετε γιατί; Διότι και οι δυο πλευρές κοιτούν πώς να κερδίσουν τις εντυπώσεις. 

Το κακό είναι πως στο τέλος αυτό που θα μετρήσει θα είναι το αληθινό. Kαι όπως όλα δείχνουν η πλευρά Λάτσιου-αυτή δηλαδή που δε νοιάζεται καθόλου για την εικόνα- θα πάρει αυτό που θέλει...
Τι καινούργιο σε επίπεδο «διαρροής» βγήκε τώρα;
«Σε πήρε στο λαιμό του. Αυτός θα σε καταστρέψει». Ο Γιάννης Λάτσιος μπορεί να είναι σε ανοιχτό πόλεμο με την Ελένη Μενεγάκη, ζητώντας της πολλά χρήματα από την κοινή τους πορεία ως παντρεμένο ζευγάρι, αλλά δεν τα έχει μόνο μαζί της.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Yes!», ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 θεωρεί τον Ματέο ως την πέτρα του σκανδάλου. Εξαιτίας του επιχειρηματία και τρίτου προσώπου στη σχέση τους η διαμάχη με την Ελένη ξέφυγε και έχει φτάσει στην αίθουσα των δικαστηρίων.
Όπως αποκάλυψε το περιοδικό , ο Λάτσιος ισχυρίζεται ότι το πρώην ζευγάρι τα είχε βρει σε όλα και είχε ετοιμαστεί από τους δικηγόρους και ιδιωτικό συμφωνητικό που θα έδινε τέλος στην υπόθεση και έτσι δεν θα πήγαινε στα δικαστήρια.
Η Ελένη όμως την τελευταία μέρα πριν περάσει η διετία από την ημερομηνία έκδοσης του διαζυγίου και ο πρώην άντρας της χάσει κάθε δικαίωμα οικονομικής αξίωσης, έκανε πίσω και δεν υπέγραψε το συμφωνητικό ανατρέποντας όλο το σκηνικό.


Σου άρεσε;

Σχολίασε