Μόλις σε δύο βήματα και σε πολύ λίγο χρόνο ετοιμάστε μια φρουτοσαλάτα που θα ικανοποιήσει την επιθυμία σας για γλυκό αμέσως.Μπανάνα, πεπόνι, ανανάς και πορτοκάλι συνδυάζονται με σάλτσα φράουλας σε ένα καλοκαιρινό γλύκισμα.
Υλικά
2 μπανάνες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε φέτες
1/2 μικρό πεπόνι, καθαρισμένο και κομμένο σε κομμάτια
2 φέτες φρέσκου ανανά, καθαρισμένες, και κομμένες σε μικρότερα κομμάτια
2 πορτοκάλια, καθαρισμένα και κομμένα σε κομμάτια
2 μπανάνες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε φέτες
1/2 μικρό πεπόνι, καθαρισμένο και κομμένο σε κομμάτια
2 φέτες φρέσκου ανανά, καθαρισμένες, και κομμένες σε μικρότερα κομμάτια
2 πορτοκάλια, καθαρισμένα και κομμένα σε κομμάτια
Σάλτσα φράουλας
250 γραμμάρια (1 κουπάκι) ώριμες φράουλες, καθαρισμένες
1/4 του φλιτζανιού μαρμελάδα μούρων
2 κουταλάκια του γλυκού ξύδι βαλσάμικο
250 γραμμάρια (1 κουπάκι) ώριμες φράουλες, καθαρισμένες
1/4 του φλιτζανιού μαρμελάδα μούρων
2 κουταλάκια του γλυκού ξύδι βαλσάμικο
Εκτέλεση
1. Ξεκινήστε με την σάλτσα φράουλας και βάλτε τις φράουλες, τη μαρμελάδα και το ξύδι σε έναν επεξεργαστή τροφίμων. Ανακατέψτε τα καλά μέχρι να έχετε μια λεία κρέμα.
2. Ανακατέψτε τα φρούτα και απλώστε τα σε μια πιατέλα ή σε διαφορετικά μπολ. Περιχύστε τα με σάλτσα φράουλας και απολαύστε.
1. Ξεκινήστε με την σάλτσα φράουλας και βάλτε τις φράουλες, τη μαρμελάδα και το ξύδι σε έναν επεξεργαστή τροφίμων. Ανακατέψτε τα καλά μέχρι να έχετε μια λεία κρέμα.
2. Ανακατέψτε τα φρούτα και απλώστε τα σε μια πιατέλα ή σε διαφορετικά μπολ. Περιχύστε τα με σάλτσα φράουλας και απολαύστε.