Η διάσημη Ελληνίδα που... αν και έγκυος "αναστατώνει"! (Φωτογραφίες) | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Η διάσημη Ελληνίδα που... αν και έγκυος "αναστατώνει"! (Φωτογραφίες)

Η διάσημη Ελληνίδα που... αν και έγκυος "αναστατώνει"! (Φωτογραφίες)Ποιος είπε ότι οι έγκυες δεν έχουν "ψυχή", αλλά και... κορμί; Η εν λόγω διάσημη Ελληνίδα, με τον ακόμη πιο δημοφιλή σύντροφό της, ζουν ένα μεγάλο έρωτα εν αναμονή και του πελαργού που θα αλλάξει τη ζωή τους!
Το φθινόπωρο θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον γιο τους ο 39χρονος παρουσιαστής του Mega και η 31χρονη σύντροφός του που διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. «Σύμφωνα με τον γιατρό της Κατερίνας, το αγοράκι τους θα γεννηθεί γύρω στα μέσα Νοεμβρίου», επισημαίνει στο "ΟΚ!" πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού. Τις τελευταίες  τρεις εβδομάδες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου  και η Κατερίνα Κόκλα βρίσκονται στη Νάξο, τόπο καταγωγής της μέλλουσας μαμάς, όπου ο Θεσσλονικιός παρουσιαστής είναι συνιδιοκτήτης στο beach bar Kahlua στον Άγιο Προκόπιο.



«Ο Γρηγόρης και η Κατερίνα έχουν νοικιάσει δικό τους σπίτι στο νησί και δεν μένουν στο πατρικό της με τους τους γονείς της. Στη Νάξο σχεδιάζουν να παραμείνουν όλο το καλοκαίρι, ενώ θα πηγαίνο - έρχονται όταν θα έχει η Κατερίνα ραντεβού με το γιατρό της», καταλήγει η ίδια πηγή.

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής 5 Ιουλίου ο φακός του περιοδικού απαθανάτισε το ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές στην αγαπημένη του παραλία, στον Άγιο Προκόπιο. «Έφτασε ο καθένας ξεχωριστά με το αυτοκίνητό του. Ωστόσο στη θάλασσα βούτηξε μόνο η Κατερίνα ενώ ο Γρηγόρης την περίμενε κάτω από την ομπρέλα», περιγράφει στο "ΟΚ!" άτομο που βρισκόταν στην ίδια παραλία.


Σου άρεσε;

Σχολίασε