Ν.Αναδιώτης: “Δεν πίστευα ότι “έφυγε” ο Τόμας, πήγα στο νοσοκομείο για να το διαπιστώσω ο ίδιος” video | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Ν.Αναδιώτης: “Δεν πίστευα ότι “έφυγε” ο Τόμας, πήγα στο νοσοκομείο για να το διαπιστώσω ο ίδιος” video

Ν.Αναδιώτης: “Δεν πίστευα ότι “έφυγε” ο Τόμας, πήγα στο νοσοκομείο για να το διαπιστώσω ο ίδιος”  videoΓια την απώλεια του αγαπημένου του φίλου, Τόμας Πρωτόπαππα, μίλησε ο Νίκος Αναδιώτης στην εκπομπή FTHIS TV με τον Θανάση Πάτρα, όπου βρέθηκε ως καλεσμένος.
“Για μένα και τώρα έχουν πάει όλα καλά για τον Τόμας, όχι τόσο κοσμικά, όσο πνευματικά. Η ψυχή του αναπαύεται αυτή τη στιγμή και ίσως να είναι καλύτερα από το να ήταν στη ζωή. Έχω στεναχωρηθεί, γιατί είναι ανθρώπινο...
συναίσθημα, αλλά όχι με την εγωιστική έννοια… Προτιμώ να είναι καλά η ψυχή του εκεί που είναι, παρά να ήταν εδώ και να ταλαιπωρούνταν περισσότερο… Και οι γονείς που τον έβλεπαν σε αυτή την κατάσταση…” ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.
“Όταν έμαθα  ότι “κοιμήθηκε” ο Τόμας, δεν το πίστευα γιατί με είχαν πάρει τηλέφωνο και έφυγα από εκεί που ήμουν για να πάω στο νοσοκομείο για να το διαπιστώσω ο ίδιος. Είδα τη μητέρα του και της μίλησα και ήταν λίγο πιο καλά από ότι φανταζόμουν εγώ ότι θα είναι κι αυτό γιατί ο πατέρας και ο αδελφός του ήταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση και έπρεπε κάποιος να το κοντρολάρει… Οι άνθρωποι το είχαν συνειδητοποιήσει και ίσως ήθελαν για το παιδί τους το καλύτερο και μέσα τους πίστευαν ότι αυτό ήταν το καλύτερο…”συμπλήρωσε.
Δείτε το απόσπασμα:


Σου άρεσε;

Σχολίασε