Σαλάτα του Σεφ | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Σαλάτα του Σεφ

Σαλάτα του Σεφ  Εύκολη και δροσερή σαλάτα

Τι χρειαζόμαστε:

  • 200 γρ. τυρί ρεγκάτο ή γκούντα κομμένο σε κύβους
  • 1 μαρούλι ψιλοκομμένο
  • 2 ντομάτες κομμένες σε κύβους
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 1 αγγούρι κομμένο σε ροδέλες
  • 4 φέτες ζαμπόν κομμένες σε μικρά τετράγωνα
  • 2 αβγά βραστά κομμένα σε ροδέλες
  • ελιές
  • αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Για τη σάλτσα:
  • 4 κ.σ. μαγιονέζα
  • 2 κ.σ. κέτσαπ
  • 1 κ.γ. μουστάρδα
  • 2 κ.γ. ξύδι

Πώς το κάνουμε:

  1. Ανακατεύουμε όλα τα λαχανικά μας στη σαλατιέρα μας και αλατοπιπερώνουμε.
  2. Σε άλλο μπολ ανακατεύουμε πολύ καλά τα υλικά της σάλτσας.
  3. Περιχύνουμε τη σαλάτα με τη σάλτσα.




Σου άρεσε;

Σχολίασε