Νέα καθημερινή σειρά στον ALPHA με άρωμα... Βραζιλίας | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Νέα καθημερινή σειρά στον ALPHA με άρωμα... Βραζιλίας

Νέα καθημερινή σειρά στον ALPHA με άρωμα... ΒραζιλίαςΗ περίοδος των καλοκαιρινών επαναλήψεων μάλλον αρχίζει να ξεθωριάζει, καθώς, όπως μαθαίνουμε, όλα τα κανάλια ετοιμάζουν πρεμιέρες νέων ξένων σειρών. Την αρχή κάνει ο Alpha, όπου από...

την ερχόμενη Δευτέρα στις οκτώ το βράδυ βάζει στο πρόγραμμά του νέα και μάλιστα καθημερινή σειρά.

Πρόκειται για τη σειρά «Avenida Brasil», εννοείται βραζιλιάνικης παραγωγής, που έσπασε όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης στη χώρα της κι εξελίχθηκε σε τηλεοπτικό και εμπορικό φαινόμενο.
Η επιλογή του καναλιού να εντάξει στο πρόγραμμά του βραζιλιάνικη σειρά, θεωρούμε ότι δεν είναι καθόλου τυχαία. Καταρχάς μιλάμε για ένα προϊόν που έχει σαφέστατα χαμηλότερο κόστος, αλλά και που μπορεί να αποτελέσει ένα είδους τεστ για την ανταπόκριση που μπορεί να έχει στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, δεδομένου ότι εδώ και χρόνια το ενδιαφέρον των Ελλήνων τηλεθεατών μονοπωλούν τα τουρκικά σίριαλ.
Αν τα αποτελέσματα είναι θετικά, τότε το «Avenida Brasil» μπορεί να αποτελέσει το σίριαλ εκείνο που θα κάνει τη μεγάλη στροφή ή καλύτερα την επαναφορά της αγοράς στα λατινοαμερικανικά σίριαλ. Και ποιος δεν θυμάται τις εποχές που το Star γνώριζε μεγάλες δόξες με την «Εσμεράλντα», τη «Μαρία της γειτονιάς», τη «Ροζαλίτα», τη «Βερόνικα» και τόσες άλλες.
ΔΡΑΜΑ - ΑΙΣΘΗΜΑ - ΕΚΔΙΚΗΣΗ - ΜΙΣΟΣ - ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ
Από τη Δευτέρα, λοιπόν, στις 17 Ιουνίου, το «Avenida Brasil» θα προβάλλεται καθημερινά (Δευτ.-Παρ.) στις 20.00. Πρόκειται για αισθηματική-δραματική σειρά βραζιλιάνικης παραγωγής 2012, με επίκεντρο μια ιστορία εκδίκησης και εμμονής στα προάστια του Ρίο ντε Τζανέιρο.
Η σειρά θα μας καθηλώσει με ανατροπές στην πλοκή και έντονο συναίσθημα, ενώ τα πλούσια εξωτερικά γυρίσματα θα μας ταξιδέψουν στις φυσικές ομορφιές της Βραζιλίας. Το «Avenida Brasil» θα μας γνωρίσει τη σύγχρονη ζωή στο Ρίο και τις αντιθέσεις που τη χαρακτηρίζουν. Από τις αντιξοότητες στις υποβαθμισμένες φαβέλες στην υψηλή κοινωνία του σύγχρονου και αναπτυγμένου κέντρου, διατηρώντας το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.
Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς παρακολούθησαν περίπου 80 εκατομμύρια τηλεθεατές, ξεπερνώντας σε τηλεθέαση το 82%! Η απήχησή του κυριολεκτικά ερήμωσε τους δρόμους της Βραζιλίας, ενώ ακόμη και η πρόεδρος της χώρας ανέβαλε τα προγραμματισμένα της ραντεβού για να το παρακολουθήσει.


Σου άρεσε;

Σχολίασε