Ποιος αγαπά τις τηγανιτές πατάτες; Εύκολο, όλος ο πλανήτης. Πόσο μάλλον όταν είναι φρεσκοτηγανισμένες, χρυσαφένιες, αχνιστές και τόσο τραγανές που μπορείς να ακούσεις το «ΧΡΑΤΣ» μέχρι απέναντι. Πώς μπορούμε να τις κάνουμε όμως τόσο κολασμένα
τραγανές; Το μυστικό είναι απλό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τις βάλετε σε παγωμένο νερό μισή ώρα πριν τις ρίξτε στο τηγάνι. Δοκιμάστε το και θα μας ευχαριστείτε.
τραγανές; Το μυστικό είναι απλό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τις βάλετε σε παγωμένο νερό μισή ώρα πριν τις ρίξτε στο τηγάνι. Δοκιμάστε το και θα μας ευχαριστείτε.