Με αυτήν περιβολή... που πιστεύετε ότι έβαλε το κινητό της! Δεν το αποχωρίζεται ούτε στην παραλία! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Με αυτήν περιβολή... που πιστεύετε ότι έβαλε το κινητό της! Δεν το αποχωρίζεται ούτε στην παραλία!


ass«Strong Is the New Skinny»! Τι άλλο να κάνει η Jennifer για να το καταλάβετε;

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Jennifer Nicole Lee δεν πρέπει να είμαστε αδύνατες, αλλά… δυνατές! Υπέρμαχος της υγιεινής διατροφής και της άσκησης η Lee κάνει τα πάντα προκειμένου να πείσει τον γυναικείο...
πληθυσμό να απαρνηθεί τις εξαντλητικές δίαιτες και να στραφεί προς τη γυμναστικής! Μάλιστα, για το σκοπό αυτό επιστράτευσε ένα μακό μπλουζάκι το οποίο επάνω του έγραφε: «Strong Is the New Skinny»!
ass  ass
Μαζί με αυτό, φόρεσε και το μικροσκοπικό της bikini και κατευθύνθηκε στην παραλία του Miami κάνοντας τα φλας των φωτογράφων να πάρουν φωτιά! Μαζί με αυτά, όμως, φωτιά πήρε και το κινητό της, το οποίο η Lee φρόντισε να μην αποχωριστεί ούτε λεπτό!

ass
Στα 37 της, η εντυπωσιακή Jennifer Nicole Lee είναι σε απίστευτη φυσική κατάσταση και δε διστάζει να κυκλοφορήσει φορώντας τα απολύτως απαραίτητα όχι μόνο την παραλία, αλλά και σε άλλους δημόσιους χώρους! Αν έχουμε καταλάβει κάτι απ’ όλα αυτά, είναι πως η Lee νιώθει απίστευτα άνετα με την εμφάνισή της και δε διστάζει ούτε λεπτό να το δείξει! 
ass
Η εν λόγω κυρία, αν και γυμνάστρια, είχε πάρει 36 ολόκληρα κιλά μετά τη  δεύτερη εγκυμοσύνη της τα οποία κατάφερε να ξεφορτωθεί με εντατικό πρόγραμμα και ειδική διατροφή.


Σου άρεσε;

Σχολίασε