Ο εκκεντρικός κριτής Σάιμον Κόουελ παντρεύτηκε τον εαυτό του | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Ο εκκεντρικός κριτής Σάιμον Κόουελ παντρεύτηκε τον εαυτό του


Ο εκκεντρικός κριτής Σάιμον Κόουελ παντρεύτηκε τον εαυτό τουΟ Σάιμον Κόουελ, πρώην κριτής του τηλεοπτικού σόου Britain’s Got Talent παντρεύτηκε τον εαυτό του, και ο γάμος, όπως είναι φυσικό, δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο.
Το όλο…
θεατρικό στήθηκε για χάρη της κωμικής σειράς του BBC, Comic Relief, με την εκκλησία να πλημμυρίζει από αστέρες της Βρετανικής showbiz, αφού καλεσμένοι του γάμου ήταν, μεταξύ άλλων, οι Ντέιβιντ Γουίλιαμς, Όλι Μερς, Ντέμοτ Ο’ Λίρι, αλλά και η συνάδελφός του, Σάρον Όσμπορν.
Όλοι οι παραπάνω εισέβαλαν στην εκκλησία, φορώντας νυφικά φορέματα,δηλώντας ανοιχτά την αγάπη τους για τον Σάιμον και προτρέποντάς τον να μην παντρευτεί τον… εαυτό του, αλλά έναν από αυτούς.
Τελικά, ο Σάιμον Κόουελ φυσικά δεν αποδέχθηκε την… κοινή θνητή αγάπη των μνηστήρων του, και δεν καταδέχθηκε να παντρευτεί κανέναν τους, προκρίνοντας τη σίγουρη λύση του εαυτού του.
Ο ιερέας ανακήρυξε το χαρούμενο “ζευγάρι” παντρεμένο, και ο Σάιμον, κοιτώντας τον εαυτό του στα μάτια, είπε “είσαι πολύ όμορφος”, πριν δώσει στον εαυτό του ένα φιλί.


Σου άρεσε;

Σχολίασε